Nije normalno ako zena nije sklona obijema polovima u erotskom smislu?

gospodin1988

Obećava
Banovan
Poruka
74
Ne pricam ovo zbog toga sto je Frojd rekao da je prvobitni erotski objekat i muske i zenske licnsti u zivotu zenski (majka), pa se kasnije kod zena mijenja u muski (otac).
Pricam ovo zato sto zene imaju takvu morfologiju (oblik) tijela (i lica, to je dio tijela, glavni) koja kaze "u meni se uziva, stvorena sam da se u mom tijelu uziva, i tome sto mogu uraditi sa njim". Zasto onda i zene ne bi uzivale u tome sto izgleda da je kao stvoreno za uzivanje (zenskom tijelu)?

Musko tijelo je drugacije, ono je stvoreno da pokazuje zelje, i zena uziva kada otkriva sto zeli muskarac, u tom saznanju, ali nije nikako stvoreno musko tijelo da se u njemu uziva, u njemu kao njemu.

Da li treba pratiti morfologiju, i opredijeliti se na osnovu toga?
Pa na osnovu cega drugog se opredjeljujemo? Da sam zena, volio bi i zene i muskarce. I bio bi ona koja voli da pruza zadovoljstvo vise nego da ga prima od zene. Ovako samo zene :)

kao cvet na kisi: da sam ti zbog ovoga sto sam napisao antipatican (naravno, ne kazem da sam ti simpatican, ti me i ne poznajes, ravnodusna si) ne bi stavila " :) ".
Čekam ručak, pa se smejem lol glupostima u međuvremenu.
Ali hajde, da ne budem surova sasvim..... postoje gluposti i lol gluposti - tvoja spada pod lol :lol:

Poslednja izmena:
Ne pricam ovo zbog toga sto je Frojd rekao da je prvobitni erotski objekat i muske i zenske licnsti u zivotu zenski (majka), pa se kasnije kod zena mijenja u muski (otac).
Pricam ovo zato sto zene imaju takvu morfologiju (oblik) tijela (i lica, to je dio tijela, glavni) koja kaze "u meni se uziva, stvorena sam da se u mom tijelu uziva, i tome sto mogu uraditi sa njim". Zasto onda i zene ne bi uzivale u tome sto izgleda da je kao stvoreno za uzivanje (zenskom tijelu)?

Musko tijelo je drugacije, ono je stvoreno da pokazuje zelje, i zena uziva kada otkriva sto zeli muskarac, u tom saznanju, ali nije nikako stvoreno musko tijelo da se u njemu uziva, u njemu kao njemu.

Da li treba pratiti morfologiju, i opredijeliti se na osnovu toga?
Pa na osnovu cega drugog se opredjeljujemo? Da sam zena, volio bi i zene i muskarce. I bio bi ona koja voli da pruza zadovoljstvo vise nego da ga prima od zene. Ovako samo zene :)

Hehhh Reci to Mikelandjelu napr. ili Prustu
Je l isto vazi i za zeMski mozak? da se uziva u njemu i da ti ga zena velikodusno poklanja?
Ono valjda je jedinstvo toga dvoga tebi sexi, a nama zenskama nie.
meni je zensko telo odvratno. Jedino mi mrvicu moze biti privlacna zena sa nadmocnim intelektom ili neka vestica. Ali ko zna koja je to vrsta privlacnosti:mrgreen: Ovo intelekt-to valjda slican se slicnom raduje:zcepanje:, a ovo vestica..valjda me takve podsete na muskarca:rumenko:

Poslednja izmena:

Жене итекако уживају у мушком телу.

Због чега говориш о стварима о којима појма немаш?

Back