Nije mi nesto jasno...

• Začetnik teme Začetnik teme Joya!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Frajer ima 39 godina.
Da vidimo.
Prosečna gradska faca skače do dvadesete po svemu suprotnog pola što pokaže i najmanju volju za igrarijama tog tipa.
Od dvadesete do tridesete počinju da prave selekciju i gledaju da ono po čemu skaču (osim ako nisu pijani) zadovolji neke njihove osnovne kriterijume. Ali i dalje j..... u neograničenim količinama.
U trideset i nekoj dosta im je j..... . Onda traže neku srodnu dušu za razgovor. Srodnu dušu ne j... . S njom povremeno vode ljubav.
A povremeno j.... sa strane.

Ja sam chula od mushkaraca da imaju odredjene kapacitete i da bi `ebali svaki dan makar jednom, i to svi prichaju bez obzira na godine, i stalno im je malo seksa, i uvek bi oni hteli ali zen(k)a nece, te je boli glava, te dobila mecu, te je umorna, ovo-ono, i onda kad im zelja bude uslishena i dobiju od sudbine zenu koja hoce, moze, zeli svaki dan .. eeeeeeeeee ... mukica ..

rastamann:
Aman, shto mora da bude prokleti problem u pitanju?
Sasvim je normalno da parovi nekada nemaju sex dve nedelje, nije u pitanju to da je nije ***** 6 meseci?!
Ne, ne, ne...nisam rekla da "mora da postoji problem"...vec rekoh il je problem il je faza...a ili b...a da ona ne bi nagadjala i postala uznemirena, najbolje da mu napise na papir i kaze zaokruzi a ili b...znaci razgovor, kao lek za smirenje strahova i razjasnjavanje nejasnoca...

goka:
Frajer ima 39 godina.
Da vidimo.
Prosečna gradska faca skače do dvadesete po svemu suprotnog pola što pokaže i najmanju volju za igrarijama tog tipa.
Od dvadesete do tridesete počinju da prave selekciju i gledaju da ono po čemu skaču (osim ako nisu pijani) zadovolji neke njihove osnovne kriterijume. Ali i dalje j..... u neograničenim količinama.
U trideset i nekoj dosta im je j..... . Onda traže neku srodnu dušu za razgovor. Srodnu dušu ne j... . S njom povremeno vode ljubav.
A povremeno j.... sa strane.

Evo taman gossca da sjashem sa tebe....Sada je ova pochela da svoje stavove gradi na nauchno valjanim diskusijama iz "Glorije"

Blah...

Ne moras da sjases s mene. Sta bi ona trebala da uradi? Da cusne problem pod tepih ili da ga otvoreno pita?
Nisam mislila bukvalno da mu da papir...to je bila asocijacija za razgovor...
Ako ne spavaju dugo, definitivno o tome treba da popricaju...ne mislim da je to lose...strast i zelja za sexom se menja, kao godisnja doba, leto, jesen, zima, prolece i sve u krug...ali ako postoji neki problem bolje je preseci ga u startu...da mala grudva ne poraste u veliku...da se izbegne lavina...

Back