Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
pa jes' vala..
neka oni 6 puta
i sve ce biti u redu

neka oni 6 puta
i sve ce biti u redu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne, ne, ne...nisam rekla da "mora da postoji problem"...vec rekoh il je problem il je faza...a ili b...a da ona ne bi nagadjala i postala uznemirena, najbolje da mu napise na papir i kaze zaokruzi a ili b...znaci razgovor, kao lek za smirenje strahova i razjasnjavanje nejasnoca...rastamann:Aman, shto mora da bude prokleti problem u pitanju?
Sasvim je normalno da parovi nekada nemaju sex dve nedelje, nije u pitanju to da je nije ***** 6 meseci?!

goka:Frajer ima 39 godina.
Da vidimo.
Prosečna gradska faca skače do dvadesete po svemu suprotnog pola što pokaže i najmanju volju za igrarijama tog tipa.
Od dvadesete do tridesete počinju da prave selekciju i gledaju da ono po čemu skaču (osim ako nisu pijani) zadovolji neke njihove osnovne kriterijume. Ali i dalje j..... u neograničenim količinama.
U trideset i nekoj dosta im je j..... . Onda traže neku srodnu dušu za razgovor. Srodnu dušu ne j... . S njom povremeno vode ljubav.
A povremeno j.... sa strane.

pa ja bih bila. egzistencija je egzistencija...rastamann:Opshtepoznata stvar je da su mushkarci jako isfrustrirani kada nemaju posao.

rastamann:Pusti me bre da izvedem jednu teoriju kao pravi mushkarac... ******, ja kako neshto pametno kazem, odmah dobijem pichku![]()

:-) :-) :-) ...ne, ne, nema packi...pricalo mi se s tobom...pa zato te malo... :-)rastamann:Pusti me bre da izvedem jednu teoriju kao pravi mushkarac... ******, ja kako neshto pametno kazem, odmah dobijem packu![]()

Cruella:'de me nadje..
vi's ti koji je datum
![]()

...visoko, da nema visheg.... bre hleb mi skup ovijeh dana....Cruella:'de me nadje..
vi's ti koji je datum
![]()