Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
A mozda je mesecar...? Jednom mesecno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Joya!:Corto, pojasni mi to u vezi Frojda, please...![]()
dodjavola kakve veze ima bilo sta od ovoga sa tim dal ti neko pretura po mobu????Maslachak:e mozze da me ne yebe, al da mi pretura po mobu, e ne mozze.
Maslachak:e mozze da me ne yebe, al da mi pretura po mobu, e ne mozze.

Tauren_Chieftan:Hmmm... What the **** sa tim no moze da me yebe ako nece on oce drugi... pa idi yebi se sa drugima, do mile volje ... nek te zalivajui spermom i polivaju po licu i svemu ostalom, kad yebeni zagrljaj ne mozes da das muskarcu koji te voli kada je najpotrebnije njemu. Samo yebanje, yebanje, yebanje.... cccccc .... Nek proba tvoja drugarica da poprica malo sa njim, da pita nesto sta ga muchi da mu podidje pod kozu.. mi muskarci ne volimo da priznamo devojkama kada imamo problem, ali jako lose lazemo... razumite nas... popustite nam... zagrlite nas kada nam je potrebno... kada oluja prodje...i bolje vreme dodje... olizacemo vam pizzu da sve prshti....
Izvinjavam se na slikovitom i temperamentnom odgovoru, zaista ne volim ribe koje me samo kroz Djocku gledaju...

Jer je preovlađujuće mišljenje, koje je prihvaćeno kao aksiom, da muškarci samo o jednoj stvari razmišljaju, da samo jedno od žene traže i bla, bla, bla... tako da kada muškarcu nije do seksa, ta varijanta potpuno otpada i nalazi se milion objašnjenja koja variraju od toga da ga je neka druga žena već iscrpla, do onoga da je lik psiho.rastamann:Aman, shto mora da bude prokleti problem u pitanju?
Sasvim je normalno da parovi nekada nemaju sex dve nedelje, nije u pitanju to da je nije ***** 6 meseci?!

...i onda ga odbijem. 
(odbije i mene i svog sokola zbog inata
....ko deca smo Eva Braun:Jel to stvarno drugarica ili pitas za sebe?
ops: you got me