Nije mi nesto jasno...

• Začetnik teme Začetnik teme Joya!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...samo da nije covek decenije...hehhe...mislim...desava se to...muskarci ne mogu da odglume erekciju u krevetu...neki problem postoji. sad dal on misli da je do nje il da je do njega...mozda je najbolje da ga otvoreno pita...i da ne odustane dok ne dobije tacan odgovor...mada je to verovatno faza...i problem u njemu...

pa ne znam, ljudi jedva chekaju da nekog okarakterishu kao ludaka i psihijatrijskog sluchaja, a i jbt postoji google gde postoji tona textova oko sexualnog apetita koji varira shto od "godishnjih doba" shto od samog tipa lichnosti, znachi postoje oni kojima je dovoljno 1,2 puta mesechno i to je to... a da li se iza toga krije josh neshto eventualno, na tvojoj prijateljici je da sazna, shto razgovorom, shto razmishljanjem... shto prebiranjem po njegovom mobilom, shalim se shalim se

Mozda voli samo peting sa povremenim uletima..ili mu nije uvek do sexa ..to stoji .ne samo kod muskaraca nego i kod zena..cesto muskarci kada imaju sigurnu ribu i gomilu preoblema to rade tek povremeno .. a mozda je lik neki bogomoljac pa ima vreme kada to radi a kada ne..a mozda to radi kada se ukljuci njegov tajming u glavi .. ko ce ga znati. Tvojoj prijateljici ostaje da ako joj to ne odgovara da ga ostavi ili prihvati ..

Copy_Cat:
pozdrav leptirice, ja josh chekam one kljucheve...:wink:

kljucroznikqt9.jpg

Hmmm... What the **** sa tim no moze da me yebe ako nece on oce drugi... pa idi yebi se sa drugima, do mile volje ... nek te zalivajui spermom i polivaju po licu i svemu ostalom, kad yebeni zagrljaj ne mozes da das muskarcu koji te voli kada je najpotrebnije njemu. Samo yebanje, yebanje, yebanje.... cccccc .... Nek proba tvoja drugarica da poprica malo sa njim, da pita nesto sta ga muchi da mu podidje pod kozu.. mi muskarci ne volimo da priznamo devojkama kada imamo problem, ali jako lose lazemo... razumite nas... popustite nam... zagrlite nas kada nam je potrebno... kada oluja prodje...i bolje vreme dodje... olizacemo vam pizzu da sve prshti....

Izvinjavam se na slikovitom i temperamentnom odgovoru, zaista ne volim ribe koje me samo kroz Djocku gledaju...

Tauren_Chieftan:
Hmmm... What the **** sa tim no moze da me yebe ako nece on oce drugi... pa idi yebi se sa drugima, do mile volje ... nek te zalivajui spermom i polivaju po licu i svemu ostalom, kad yebeni zagrljaj ne mozes da das muskarcu koji te voli kada je najpotrebnije njemu. Samo yebanje, yebanje, yebanje.... cccccc .... Nek proba tvoja drugarica da poprica malo sa njim, da pita nesto sta ga muchi da mu podidje pod kozu.. mi muskarci ne volimo da priznamo devojkama kada imamo problem, ali jako lose lazemo... razumite nas... popustite nam... zagrlite nas kada nam je potrebno... kada oluja prodje...i bolje vreme dodje... olizacemo vam pizzu da sve prshti....

Izvinjavam se na slikovitom i temperamentnom odgovoru, zaista ne volim ribe koje me samo kroz Djocku gledaju...

E sad si me inspirisao da otvorim temu... :)

rastamann:
Aman, shto mora da bude prokleti problem u pitanju?
Sasvim je normalno da parovi nekada nemaju sex dve nedelje, nije u pitanju to da je nije ***** 6 meseci?!
Jer je preovlađujuće mišljenje, koje je prihvaćeno kao aksiom, da muškarci samo o jednoj stvari razmišljaju, da samo jedno od žene traže i bla, bla, bla... tako da kada muškarcu nije do seksa, ta varijanta potpuno otpada i nalazi se milion objašnjenja koja variraju od toga da ga je neka druga žena već iscrpla, do onoga da je lik psiho.

Znas sta. Ja volim i kad je nezan ali i kad me zaskace ko sumanut....potrebno mi je i jedno i drugo....izbaci jedno od ta dva i ja ga izbacujem iz veze....
....mozda meni nikako nije do sexa , ali mi je simpaticno kad me hvata za grudi , ljubi po vratu , lize , hvata za grudi , guzu , trudi se....osecam se super....:)...i onda ga odbijem. :P
....al mi je lose kad ja njemu radim to isto , pa on mene posle odbije....:( (odbije i mene i svog sokola zbog inata :) ....ko deca smo :roll:

MISLIM da tvoja drugarica panici bez razloga,../
pa oni zive zajedno i to je dokaz da on ne trzi i ne zeli nesto sa strane,.ona mu nije odbojna,njegov je izbor,.
jednostavno moguce je da je bas onako kako on kaze,tajming u pitanju,.
ali,ako taj problem potraje,pa neka mu kuopi vijagru ili cijalis,nece biti ni prvi ni potonji koji je to uzeo,.
pozdrav

Back