gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...hocu da kazem da se takvi ljudi zbog odbijanja da sebe stave na optuzenicku klupu pretvaraju u nepopravljive vrece greha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...hocu da kazem da se takvi ljudi zbog odbijanja da sebe stave na optuzenicku klupu pretvaraju u nepopravljive vrece greha
lol, da...hocu da kazem da se takvi ljudi zbog odbijanja da sebe stave na optuzenicku klupu pretvaraju u nepopravljive vrece greha
e ovako
sto se prevara tice
ako prevarite osobu koju volite ( milion i jedan razlog moze biti )
pokajete se
i shvatite da vam to ic nije trebalo
i da volite svog decka/devojku
sad,
postoje 2 opcije
1. precutati i praviti se da nist' nije bilo i truditi se da svojom paznjom, neznoscu i statijaznam prema svojojsmirite savest barem
2. reci mu sta se desilo pa kud puklo...od njega tad zavisi dalji tok situacije
vas izbor?
najbolji izbor?
e ovako
sto se prevara tice
pokajete se
sad,
postoje 2 opcije
1. precutati i praviti se da nist' nije bilo i truditi se da svojom paznjom, neznoscu i statijaznam prema svojojsmirite savest barem
vas izbor?
najbolji izbor?
e ovako
sto se prevara tice
pokajete se
sad,
postoje 2 opcije
vas izbor?
najbolji izbor?
Ja sam za opciju 2, kao sto rece Roninako imas muda da prevaris, imaj i da priznas.
Btw. Ja sam prevario moju devojku, rekao sam joj posle nedelju dana, pokazao sam da se iskreno kajem, i oprostila mi je(posle toga sam priredio par lepih iznenadjenja i kao da se nista nije desilo)![]()
Najbolje je broj 2....ako ti je vec stalo do te devojke....zar nije bolje da joj ti sam kazes nego da ta devojka to sazna od nekog drugog.....![]()
Ja sam za opciju 2, kao sto rece Roninako imas muda da prevaris, imaj i da priznas.
Btw. Ja sam prevario moju devojku, rekao sam joj posle nedelju dana, pokazao sam da se iskreno kajem, i oprostila mi je(posle toga sam priredio par lepih iznenadjenja i kao da se nista nije desilo)![]()
E, ljudi moji, po meni je najbolja opcija 2. Medjutim, nikada se nisam nasao u slicnoj situaciji (tj nikada nisam prevario) ali je ova varijanta jedina, bar po meni, fer prema toj osobi
Tako je moodonje -[SUB]mislim to vam je kompliment da znate[/SUB] ...muskarac koji prevaru ne sme da prizna je za mene mrtva piicckka![]()
Moja situacija...furka sa ribom do jaja.Price su sve ispricane,giljamo 4 godine,zajednicka gajba,prolazimo kroz sve faze ludila,nekada imamo kintu za pola grada,nekada ujutru nemamo za hleb i pljuge.razne slike se smenjuju u zivotu i mi cepamo usranom kaldrmom kao pravi.Onda....riba se zaljubi,ali i dalje sljaka sa ja.Naravno,zna da je to srranje,ne govori nista,ali ja provalim.Ona zna da nema posledica da mi kaze..necu je tuci,praviti sranja,nista slicno.Konacno ona ispljune svoju love story,mislim ok,sve je za ljude...otfura ona sa njim,ja ostanem kao ***** na kisi.posle dva meseca,evo nje ponovo,sa nekom usranom pricom,voli mene ali zaljubljena je i u njega...jer on nije kao ja,on je mamin sin.opet upad u moje krpe cetiri dana,i kad ja odem ona opet sa njim.Slag uvek dolazi na kraju...posto je imala ovlascenje na moj racun,uopste je nije bilo sramota,da povremeno uzme neku kintu.Hah...e sad neka mi neko objasni sta sam trebao da radim.
Pa da,ali sam ja kapirao drugacije zivot pa sam cenio da i ona na te stvari gleda tako..tu sam napravio mali zajeb.
U opciji jedan nije preciziran razlog ne priznajanja, tako da ti proizvoljno tumacis to kao "ne sme". Mozda jednostavno nece.
U temi pise "shvatili ste da volite svog partnera ili pokajali ste se ..." , neko ce reci ako ga volis ili te voli onda te ne vara ali postoji XY razloga i nesporazuma kada to moze da se desi ... tako da ako voli onda ne postoji to sto ti kazes jednostavno nece da kaze -jer onda to znaci da ne voli -a u temi je rec kada voli
Mogu da razumem da zene ne smeju da priznaju prevaru iz straha , pa je u vecini slucajeva njihovo precutkivanje opravdano ali muskarci ne vidim cega da se plase![]()
Jos ako uzmemo u obzir da su zene na Balkanu vaspitane tako da je normalno da musko vara -oprostile bi u 90% slucajeva osim ako to nije uradio sa npr. rodjakom, najboljom drugaricom,....otkud znam , ali u svakom slucaju nijedna laz ne moze spasiti vezu ili brak ako je vec propao ili osudjen na propast
....zato u svakom slucaju bilo da cuti jer se plasi ili da kao sto ti kazes jednostavno nece , za mene je takav muskarac - mrtva piicckka [SUB]ima to svoje znacenje[/SUB]
Naravno, probaj tako da razmisljas
![]()