Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 15.957
Neka si...idi ebi nešto, eto rekla sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka si...idi ebi nešto, eto rekla sam
Sad bi trebalo da mu bude jasnijeidi ebi nešto, eto rekla sam
Ma dobro ljudi cisto sam postavio temu iz radoznalosti...Može biti..a mi se primili ko mladi majmuni
![]()
Ma dobro ljudi cisto sam postavio temu iz radoznalosti...
Dečko, nemoj da radoznalost ubije zvezdu u usponuMa dobro ljudi cisto sam postavio temu iz radoznalosti...
Samoubistvo nije jednostavno. Instinkt samoodržanja u zdravom čoveku je vrlo snažan, što čovek shvati tek kada se nađe u situaciji u kojoj mu je život ugrožen. Tada sva razmišljanja o prekidu života odlete kroz prozor, a čovek se svim snagama bori da preživi.Al
Al nije u pitanju neka depresija vec onako misli, kao kad razmisljas da se prosetas do prodavnice ili uradis nesto potpuno nebitno i neutralno...
Au jbt nemos se ni roknut, da si probao iz pistolja mozda bi uspelo, ovako si se gadno namucio, mislim da mogu da osetim tvoj bolPokusao dva puta.prvi put vene i omanuo. Drugi put predoziranje propranolom. 20 tableta nalio. Vozili me na VMA toksikolosko odeljenje. Dok su me vozili iz jednog grada u drugi ambulantnim kolima, toliko sam se osecao fizicki lose nakon ispiranja zeludca, toliko je srce pocelo slabo da mi kuca, ja kad me dovezi, srce samo 20 otkucaja u minutu. I onesvestio se.
Od tada sam shvatio koliko ja zapravo zelim da zivim i koliko je svaki razlog za suicid bedan.. nijedan razlog nije snazan da neko sebi oduzme zivot (osim ako te neko muci zestoko kao u ratu i zkratis sebi muke).
Uaaaa suicid, ziveo zivot.![]()
Naucio sam ja svoju lekciju. Nikad vise. Sad samo pozitivnoAu jbt nemos se ni roknut, da si probao iz pistolja mozda bi uspelo, ovako si se gadno namucio, mislim da mogu da osetim tvoj bol![]()
samoubistvo je kukavicluk i slabost..i svako razmisljanje na temu samoubisva nije normalno a jos manje promovisanje istogDobro jeste ugrozavanje, ali recimo neko ko nema porodicu ili je jednostavno u dvadesetim (kao ja na primer) i ponekad je razmisljao da li ostavlja nesto ovom svetu ako se ubije, sto ne znaci da cu se stvarno ubiti vec zelim da budem potpuno slobodan u smislu da nisam ogranicen nikakvim drustvenim normama, za mene je recimo samoubistvo visok oblik slobode i nekog ko nije vezan tudjim misljenjima... E sad da li se ovo moje razmisljanje moze prihvatiti kao ok ili kao normalno?