Nije mi jasno...

znaš šta je meni palilo....šatro se iznerviram......i krenem.....recimo da ima oko 90% efekta, ozbiljno, za bilo šta što hoćeš, ona počne da se nećka, samo onako "besno" i silovito ustaneš i kažeš aj zdravo, poneš da se oblačiš.....svaka se usere....jeste da je malo šabanska fora ali pali........:rotf:

e jeste sabanska fora,ali je kontam ucena..zipa,nije me ucenjivala nicim..ne bi bilo okej da je ucenim..ne znam..umoran sam..idem da spavam....

e ni meni nije jasno,kao odvratno joj je da ga uzme u usta?..:neutral: znaci ne znam..ili je stidljiva,mada ako mi ga rucno nadrazi onda nije stidljiva toliko:think:..znaci da joj je to odvratno...:(

uuu stavio si ovo u ozbiljan dio...znaciiii,ajmo ozbiljno :neutral:

mmmmm...ima djevojaka kojima je odvratno,par mojih drugarica bi prije crklo nego ga stavilo u usta [budale! :mrgreen:]

meni nije gadno...ali ne bih mogla sad prvom strendzeru da shimpu...ali vec kasnije....:zper:

mozda jest' stidljiva...shta znam...ono pa da se malo kao forsira pa se eto natjera da ti ga drrka...mislim,ne bukvalno natjera,nije joj valjda ku*ac toliko gadan...

Evo, rekao sam ti svoje mišljenje - ne voli te.
Da te voli ništa joj ne bi bilo gadno.
To ne znači da ku-rve koje na sve pristaju tebe vole
Ustvari, nisi ni rekao da je u uvodu reč o tvojoj devojojci :lol:
Ako je neka kres kombinacija onda si joj gadan, ružan ti tuki, neće to da radi, a ako ti je devojka - ne voli te. Ako je prostitutka, nisi platio za pušenje. :lol:
Ako ti sad nije jasno, neka ti neko drugi objasni, možda bude u pravu ;)

Pa da, meni je tuki lep
i par puta sam ga jedva odvojio od usta devojackih
nista drugo je ne interesuje
kad ga vidi, samo zine i usta ne zatvara
kako ne dobije facijalis, nije mi jasno
sutra je bole vilice, umesto kukovi, sto bi bilo normalno, jel...
Cudna sorta...

znaš šta je meni palilo....šatro se iznerviram......i krenem.....recimo da ima oko 90% efekta, ozbiljno, za bilo šta što hoćeš, ona počne da se nećka, samo onako "besno" i silovito ustaneš i kažeš aj zdravo, poneš da se oblačiš.....svaka se usere....jeste da je malo šabanska fora ali pali........:rotf:

Ej Đokice baš ti hvala što nam otkrivaš fazone;):rotf:

lazesh zlato,lazesh duuuuusho...lazesh vjeshticeeeee...:mrgreen:

ko bi pao na to...hahah....ne generalizuj :mrgreen:

ovaj moj je tako izletio iz stana :mrgreen:...mislio da cu da ga sprijecim...a ja mu dodajem torbu kezim se i govorim aj cucemo se :)
a racunao na to da cu da mu se obmotam oko nogu i da mu ne dam da ode...hahahah...:zcepanje:

ovaj moj je tako izletio iz stana :mrgreen:...mislio da cu da ga sprijecim...a ja mu dodajem torbu kezim se i govorim aj cucemo se :)
a racunao na to da cu da mu se obmotam oko nogu i da mu ne dam da ode...hahahah...:zcepanje:

Mislio čovek, kad je već doneo torbu sa sobom, da tu ima nešto uzvišenog i trajnog među vama, kad ono - ti sitničariš oko bednog pušenja :mrgreen:

Ej Đokice baš ti hvala što nam otkrivaš fazone;):rotf:

nema na čemu molim i drugi put :snesko5: :hahaha:

Ko kaže da mora odma da upali.....:mrgreen:?.........nekada moraš malo i da glumiš besnilo par dana......:mrgreen:.....

Ne mora da postoji nikakav razlog bitan, niti znaci da njoj nesto fali..neko vec rece ili te ne voli, ili TO ne voli. Da, ima nekih devojaka koje to ne vole da rade, ne ono zbog toga sto su im utuc.avali u glavu kad su bile devojcice, nego ih ne privlaci..hebi ga, ali opet sve i da ne voli to, ako voli tebe, mogla bi ponekad popustiti.. mada ako ona ne uziva u tome uopste, tesko da ce se uneti

Back