Није ми јасно - 3 део.

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Зашто људи своја сра*а и грешке правдају љубављу? Типа девојка или неки тип небитно усеру нешто, и као ма она/он је то урадио из љубави? Је л' се то људи у недостатку муда за преузимање одговорности ваде на ''љубав'' ? То ме подсети на оно ''не бих те ја преварио/ла, него алкохол је учинио своје... Некако ми је то све бљутаво јако.. Па ме занима и ваше мишљење јелте.. Ова тема је продукт прошле теме..

Зашто људи своја сра*а и грешке правдају љубављу? Типа девојка или неки тип небитно усеру нешто, и као ма она/он је то урадио из љубави? Је л' се то људи у недостатку муда за преузимање одговорности ваде на ''љубав'' ? То ме подсети на оно ''не бих те ја преварио/ла, него алкохол је учинио своје... Некако ми је то све бљутаво јако.. Па ме занима и ваше мишљење јелте.. Ова тема је продукт прошле теме..

To je prilično očigledno :lol:

pa ponekad se desi greska... bez obzira sto ti je stalo do nekoga... e sad zavisi sta je u pitanju...

ahahahahahaa care:zcepanje:da sitne dushe bezhe u idealizam a velike vodi razum:lol:uvek bilo i bice mali hahaha:lol:

:lol:
...skroz mi je jasno o čemu pišeš i šta misliš...ovo je forum brate i često puta ono što se ovde provali nema blage veze sa RL...

Мислиш у 90% случајева? : )))

pa ponekad se desi greska... bez obzira sto ti je stalo do nekoga... e sad zavisi sta je u pitanju...

Нормално, људи смо грешимо, али немој да ми правдају то са љубављу.. Мсм..

vecita dilema...dal se ***** postaje ili radja...radja se...ako je od muskih roditelja :lol:

A surogat majke ?
flirt4.gif

Koja bi surogat majka bila ovoj temi ? :think:

Па нисам ти ја синке да се ФаЋам на ту фору... Шта ти је бре.. Урнебесна си ћалета ми..

kakve fore/ ucestvujem na temi i iznosim svoje misljenje, mozda sam u pravu a mozda i nisam ,mozda si ti zaista opak momak nesposoban za ljubav
ali fora nema nikakvih..primiri se..opusti se, ovo je forum, ovo su caskanja neobavezna u sitne nocne sate

Back