NIGHTWISH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Varda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.MEAN MACHINE.:
Pa u Bg zivim...a ne sviramo Gethsemane jer je to jedna od komplikovanijih pesama i lose bi zvucala uzivo.Uvek postoji problem sa ozvucenjem i ja se nadam da ce na svirci sve funkcionisati kako treba.Ja smem slobodno da tvrdim da smo bolji od 80% bendova koji sviraju Nightwish ili slicno tako da se necemo puno obrukati :D Bez sale jos samo malo pevacica da nam propeva,da imamo stalnog klavijaturistu i bice gotiva :D
Sto smo skromni!! 8)

mortishaaa:
.MEAN MACHINE.:
Pa u Bg zivim...a ne sviramo Gethsemane jer je to jedna od komplikovanijih pesama i lose bi zvucala uzivo.Uvek postoji problem sa ozvucenjem i ja se nadam da ce na svirci sve funkcionisati kako treba.Ja smem slobodno da tvrdim da smo bolji od 80% bendova koji sviraju Nightwish ili slicno tako da se necemo puno obrukati :D Bez sale jos samo malo pevacica da nam propeva,da imamo stalnog klavijaturistu i bice gotiva :D
Sto smo skromni!! 8)

pa jesu :lol: ali nece da sviraju Gethsemane smrccccccccccccccc do Sapca :(

maral86va:
mortishaaa:
.MEAN MACHINE.:
Sto smo skromni!! 8)

pa jesu :lol: ali nece da sviraju Gethsemane smrccccccccccccccc do Sapca :(
HEHE 8) :lol: :lol:

child in time:
kada ce tacho biti svirka u gimn.sv.sava,mean machin-u,reci miiiiiiiiiii...........ssssssssaaaaaddddddddddddddddddddddddddddddddddddd!! :P :P :P :P :P :P

pa sledece subote...dakle 8.XI (ako nisam pogresio datum :lol: )...ne znam dal smo uspeli da se prijavimo...
a sto se tice naseg kvaliteta dodjite i uverite se :D
p.s. samo se nadam da se sa ozvucenjem sve da bude ok,jer ako ne bude zvucacemo kao najgore vezare :?
uostalom kao i svi drugi sa takvim ozvucenjem :lol:

.MEAN MACHINE.:
child in time:
kada ce tacho biti svirka u gimn.sv.sava,mean machin-u,reci miiiiiiiiiii...........ssssssssaaaaaddddddddddddddddddddddddddddddddddddd!! :P :P :P :P :P :P

pa sledece subote...dakle 8.XI (ako nisam pogresio datum :lol: )...ne znam dal smo uspeli da se prijavimo...
a sto se tice naseg kvaliteta dodjite i uverite se :D
p.s. samo se nadam da se sa ozvucenjem sve da bude ok,jer ako ne bude zvucacemo kao najgore vezare :?
uostalom kao i svi drugi sa takvim ozvucenjem :lol:

... ej, a jel ti to reklamiras deterdzent ??? :twisted:

E,malo pre sam gledala ART i videla sam spot ove grupe,nazalost,ne secam se koja je to pesma bila,ali mi se mnogo svidela!Cula sam jos jednu ili dve pesme,i mislim,na osnovub toga,da je grupa bas strava!!!Ali posto neznam bas nista o njima,posto nisam obracala paznju na njih,mozete li mi reci nesto najvaznije,kao na primer kad je izasao Cd,koja je po vama najbolja pesma i td...

NOVOKOMPONOVANA:
E,malo pre sam gledala ART i videla sam spot ove grupe,nazalost,ne secam se koja je to pesma bila,ali mi se mnogo svidela!Cula sam jos jednu ili dve pesme,i mislim,na osnovub toga,da je grupa bas strava!!!Ali posto neznam bas nista o njima,posto nisam obracala paznju na njih,mozete li mi reci nesto najvaznije,kao na primer kad je izasao Cd,koja je po vama najbolja pesma i td...
Pa,ono,ne znam ni ja mnogo o njima,a na ART-u si videla ili: Deep silente complete,Wishmaster (ako je bilo s koncerta) ili Sleeping sun (i ima jos jedna koju daju,ne mogu sad da se setim,spot). Najlepse pesme su (po mom misljenju) She's my sin,Over the hills and far away,Stargazers...probaj da nadjes nesto od njih,dobri su...covece,nadam se da ce ti neko dati vise informacija :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back