NIGHTWISH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Varda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Varda:
Pobogu ljudi ....
1.Cortney sto se tice onih tvojih ispada o gramatici ja necu da komentarisem!sreco Gollum tako govori JA TI TO GARANTUJEM!!!!!aa ako meni neverujes slobodno otidi do bilo koje teme o Tolkienu na forumu za knjizevnost i pitaj koga god hoces,nemoj da se trpas u nesto sto ne znas!
2.Sto se tice onog sto si rekla pre u vezi nas metalca apsolutno si upravu,umesto da smo zahvalni sto nas upste ima u tom broju mi trazimo razloge zasto je onaj drugi pozer>Metal je metal bili to Nightwish ili C.O.F ili pak neko sasvim treci!TO SU SVE RAZLICITI ZANROVI I NE TREBA BLATITI NI JEDAN to sam jos u startu rekla onom kretenu i zao mi je samo sto i ti blatis NW,a takodje mi je zao sto neko blati tvoj fave bend,TREBA POSTOVATI TUDJA MISLJENJA!!!
A sad aj se vratimo tj. pocnemo temu koja je trebala bude...
NIGHTWISH!!!!!
Omiljena pesma vam je........?

The Kinslayer,Beuty and The beast,Dead boy's poem,feel for you,slaying the dreamer i naravno neizbezna unisakavelija

mortishaaa:
Omiljena pesma?! Kompleksno pitanje :lol: :D
E da jos nesto.. mislim da se o tome ovde pricalo.. svi kazete kao ima nas malo?? Je ste li sigurni, malo se osvrnite oko sebe.. mozda nas je manje od fesera i mozda je vise od pola "nasih" pozeri.. al' ljudi nije nas tako malo! Razmislite jos nesto! KAKAV BI BIO SVET KAD BI SVI SLUSALI ISTU MUZIKU!! KAD BI SVI VOLELI METAL??? :? :shock:

u neku ruku se slazem sa tobom!Ali zar nisu najveci pozeri oni koji se pretstavljaju kao najzezci fanovi metala i govore kao da bas sve znaju?!?
A najvise mrzim kad mi kazu : Slusam samo metal! -ti ljudi stvarno ne vide dalje od svog nosa!Pa da bi bio iskren postovalac metala (ili bilo kog drugog zanra) ne moras da se ogranicis samo na to.

Shelobina:
mortishaaa:
E da jos nesto.. mislim da se o tome ovde pricalo.. svi kazete kao ima nas malo?? Je ste li sigurni, malo se osvrnite oko sebe.. mozda nas je manje od fesera i mozda je vise od pola "nasih" pozeri.. al' ljudi nije nas tako malo! Razmislite jos nesto! KAKAV BI BIO SVET KAD BI SVI SLUSALI ISTU MUZIKU!! KAD BI SVI VOLELI METAL??? :? :shock:

u neku ruku se slazem sa tobom!Ali zar nisu najveci pozeri oni koji se pretstavljaju kao najzezci fanovi metala i govore kao da bas sve znaju?!?
A najvise mrzim kad mi kazu : Slusam samo metal! -ti ljudi stvarno ne vide dalje od svog nosa!Pa da bi bio iskren postovalac metala (ili bilo kog drugog zanra) ne moras da se ogranicis samo na to.
Tu bih ti samo dodala da ja mislim na ljude koji slusaju specifican zanr metala,a tu es nadju da blate druge(npr.za to sto neslusa death ili black on je automatski pozer)GLUPOSTI
Nego novi comment upravo preslusavam novi cd IRON MAIDEN-a ODLICAN JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ubedljivo mejdeni su jedini koji nisu postali komercijala !!!!!
Shleobina Luthien srece pa kakoo ste mii/
Cortney ti si skroz ok ,samo pazi malo oko GOlluma jer je TOLKIEN BOG NAD BOGOVIMA ZA MENE!!!!
Nego Shelobina nemoj da te TUCEM zbog onih komentara za mog Slashija!!!!!!!!GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MOje fave pesme su Nightquest,Kinslayer,fantasmic,i jos mnogo drugih....
A sad omiljeni clan!!!!????
Meni licno sam genije benda Tuomas i naravno sama TARJA nez koje bend ne bi bio nista~!!!

Varda:
Shelobina:
mortishaaa:

Tu bih ti samo dodala da ja mislim na ljude koji slusaju specifican zanr metala,a tu es nadju da blate druge(npr.za to sto neslusa death ili black on je automatski pozer)GLUPOSTI
Nego novi comment upravo preslusavam novi cd IRON MAIDEN-a ODLICAN JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ubedljivo mejdeni su jedini koji nisu postali komercijala !!!!!
Shleobina Luthien srece pa kakoo ste mii/
Cortney ti si skroz ok ,samo pazi malo oko GOlluma jer je TOLKIEN BOG NAD BOGOVIMA ZA MENE!!!!
Nego Shelobina nemoj da te TUCEM zbog onih komentara za mog Slashija!!!!!!!!GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MOje fave pesme su Nightquest,Kinslayer,fantasmic,i jos mnogo drugih....
A sad omiljeni clan!!!!????
Meni licno sam genije benda Tuomas i naravno sama TARJA nez koje bend ne bi bio nista~!!!

hihihiihihi ...... maideni nisu komercijala ??? hehehehehhehe .... pa pazi, oni su jedino sto ja slusam od metala, svidjaju mi se apsolutno, ali likovi ne da su pozerchine nego ne znam :lol:
jeste, istina je, al prihvatite je kao takvu.
super sviraju, dobra gitara, super bubnjevi, bas virtuozan, a o Bruce-u da ne pricam ......
a novi album ?
nista posebno :?

Evo kreten se VRACA!!!
Kao prvo pitacu te Varda gde si bila u subotu zajedno sa onim tvojim sto ste postavili ovu temu? Ako ste bili tamo gde sam i ja bio onda ste imali priliku da uzivate u pravom METALU!!! I onda si imala priliku da otkrijes par dobrih bendova.
A sto se vas drugih "neogranicenih" tice niste mi nista rekli zasto su oni gore nabrojani bendovi losi? Sve sto znate da kazete je da je los vokal, koji je bolji od Tarije u svakom slucaju. Ajde da vas cujem navedite mi zasto u losi ako znate bilo sta o tim bendovima? Ajde da vas cijem?

. . .:
Evo kreten se VRACA!!!
Kao prvo pitacu te Varda gde si bila u subotu zajedno sa onim tvojim sto ste postavili ovu temu? Ako ste bili tamo gde sam i ja bio onda ste imali priliku da uzivate u pravom METALU!!! I onda si imala priliku da otkrijes par dobrih bendova.
A sto se vas drugih "neogranicenih" tice niste mi nista rekli zasto su oni gore nabrojani bendovi losi? Sve sto znate da kazete je da je los vokal, koji je bolji od Tarije u svakom slucaju. Ajde da vas cujem navedite mi zasto u losi ako znate bilo sta o tim bendovima? Ajde da vas cijem?
Pobogu smirite se! Naravno da nisi kreten ( :x ),ali ostavi ljude na miru,nek slusaju Nightmish,sta cemo sad...Cek,cek,subota? Ako si bio tamo gde ja mislim da jesi (KST)...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Pa,pricaj kako je bilo????

Dobro,da li vi mozete vec jednom da prestanete da se svadjate!!!Evo ja cu prva da prestanem i da posvetim malo vise paznje ovoj temi posto izgleda da ste vec skrenuli na neku drugu.I bas me briga sta ce ovaj ... vise da prica,pa narode ajde vec jednom pisite o onome o cemu ova tema govori.O Nightwishu!!!!
Jel ste culi za DVD "End of Innocence"?
:D
A meni licno najbolje pesme su Beauty and the Beast,The riddler,fantasmic,the kinslayer,dead boy's poem,she is my sin,passion and the opera,and such and such!
Kakva subota?Koliko ja znam Varda nije bila u NS

Courtney:
. . .:
Evo kreten se VRACA!!!
Pobogu smirite se! Naravno da nisi kreten ( :x ),ali ostavi ljude na miru,nek slusaju Nightmish,sta cemo sad...Cek,cek,subota? Ako si bio tamo gde ja mislim da jesi (KST)...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Pa,pricaj kako je bilo????
Ocigledno nisi... :cry:

Shelobina:
mortishaaa:

Znas.. :roll: ovako, da navedem primer iz skole. Dvojica iz moje skole «kao» slusaju rock (inace njima su i Maideni rock, al' nema veze) E sad.. po njima ako ti ne znas svaku pesmu, svaki album, i ceeeeeeelu istoriju benda.. pa ti nemas pojma..
Ja slusam, to sto slusam, prvenstveno zbog muzike, zbog toga sto to prija mojim usima.. ne slusam nikako da bih se hvalila svima kako znam taj i taj bend, pa kako znam tu i tu pesmu i ako neko nekad to nije cuo on je pozer i sl. i da da se hvalim kako znam sve o njima.. NE!!! Naravno, nervira me i kad neko kaze da su ti pozeri sto znaju sve o bendu (nesto slicno sam ja rekla), ja smatram da neko ako voli neki bend i ako zeli da zna sve o tom bendu, niko mu to ne brani.. al' opet taj neko ne mora to svima da natura na nos.. (ja se naprica, al' to uopste ne zvuci bas kako je trebalo.. ko je razumeo nek se javi! :lol: )
Jos nesto.. pa evo ja kazem SLUSAM SAMO METAL.. ako to kazem, ne moram pod tim da mislim da ne postujem druge NORMALNE pravce i bendove tih pravaca (pa meni je G'N'R omiljeni bend, i upravo zbog toga i samo o njima znam sve.. jer me zanima.. al' ako neko sad odvali nesto u vezi njih ja ga necu nazvati pozerom!) A da inace def. NORMALNI pravci se odnosi na ROCK, PUNK, Klasiku (tu i tamo), i sl..
Ja napisah referat!! :wink:
Poz
E i izvinjavam se pokretacu teme, zbog skretanja sa iste.. POZ :wink:

Courtney:
Courtney:
. . .:
Evo kreten se VRACA!!!
Ocigledno nisi... :cry:

Ma ja bio kod kuce na death Metal-u. U bgd dolazim na Korozy tek.

Varda:
JESTE
odgledala sam ga nedavno,izasoao je is spot za end of all hope!!
Samo da potvrdim ono sto je ia jmislim mortisa rekla i apsolutno se slazem!!I ja slusam metal ali moj fave bend jesu i uvek ce biti GUNS N ROSES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varda ja tebe mrzim zbog tog DVD-a!!!
Trenutno se jako nerviram zbog toga sto si ga gledala a ja ne!!! :x :x :x :x :x :evil:

mortishaaa:
PAPA:
EJ VARDA SLUSAJ PUSTI TI OVE POZERE STO SLUSAJU HIM ,LINKIN PARK ONI SU JUCE NAVUKLI NJIHOVE MAJCE PA MISLE DA ZNAJU NESTO O METALU SAMO SE MANEKENISU JOS CE DA IM PADNE NA PAMET DA SVIRAJU NESTO sssstttttrrrraaasssssnnnnno!!!!!!!! NIGHTWISH JEDNA OD BOLJIH METAL GRUPA OVE DECENIJE :roll:
u kom si tripu?? :? :?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Mora da je onomad pao sa nekog drveta cim pise takve stvari. . .

Pa u Bg zivim...a ne sviramo Gethsemane jer je to jedna od komplikovanijih pesama i lose bi zvucala uzivo.Uvek postoji problem sa ozvucenjem i ja se nadam da ce na svirci sve funkcionisati kako treba.Ja smem slobodno da tvrdim da smo bolji od 80% bendova koji sviraju Nightwish ili slicno tako da se necemo puno obrukati :D Bez sale jos samo malo pevacica da nam propeva,da imamo stalnog klavijaturistu i bice gotiva :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back