Varda:Pobogu ljudi ....
1.Cortney sto se tice onih tvojih ispada o gramatici ja necu da komentarisem!sreco Gollum tako govori JA TI TO GARANTUJEM!!!!!aa ako meni neverujes slobodno otidi do bilo koje teme o Tolkienu na forumu za knjizevnost i pitaj koga god hoces,nemoj da se trpas u nesto sto ne znas!
2.Sto se tice onog sto si rekla pre u vezi nas metalca apsolutno si upravu,umesto da smo zahvalni sto nas upste ima u tom broju mi trazimo razloge zasto je onaj drugi pozer>Metal je metal bili to Nightwish ili C.O.F ili pak neko sasvim treci!TO SU SVE RAZLICITI ZANROVI I NE TREBA BLATITI NI JEDAN to sam jos u startu rekla onom kretenu i zao mi je samo sto i ti blatis NW,a takodje mi je zao sto neko blati tvoj fave bend,TREBA POSTOVATI TUDJA MISLJENJA!!!
A sad aj se vratimo tj. pocnemo temu koja je trebala bude...
NIGHTWISH!!!!!
Omiljena pesma vam je........?
The Kinslayer,Beuty and The beast,Dead boy's poem,feel for you,slaying the dreamer i naravno neizbezna unisakavelija

ovako, da navedem primer iz skole. Dvojica iz moje skole «kao» slusaju rock (inace njima su i Maideni rock, al' nema veze) E sad.. po njima ako ti ne znas svaku pesmu, svaki album, i ceeeeeeelu istoriju benda.. pa ti nemas pojma..
  ovako, da navedem primer iz skole. Dvojica iz moje skole «kao» slusaju rock (inace njima su i Maideni rock, al' nema veze) E sad.. po njima ako ti ne znas svaku pesmu, svaki album, i ceeeeeeelu istoriju benda.. pa ti nemas pojma..