NIGHTWISH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Varda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NOVOKOMPONOVANA:
E,hvala ti puno i za ovo!Potrudicu se da nadjem sto vise o njima! 8)

Imaju vise albuma unazad 1.Angels fall first (tu su se bas trudili,ubistveno!!!) 2.Oceanborn (cool!) 3.Wishmaster (po meni jedan od najboljih) 4.Over the hills and far away (ludilo) 5.Century child (neki kazu da je komercijala-mozda zato sto je Tarja konacno naucila engleski naglasak,hihihihi :D ) 6.Fallen (jos nije izasao kod nas,kmeee)
E sad ako sam negde pogresila slobodno me ispravite.
Ako zelis nesto vise da saznas poseti sajt www.nightwish.com ili pogledaj ovu temu malo unazad pa ces videti...

. . .:
Varda:
Strasno!!!
nego kad vi to odradite u Bgu jer vas mozemo ocekivati i kod nas u Vosi?
A sad pitanjce za ostale jes'te slucajno bili na onoj svirci u petak u Enteru?
Ja se nadam da NW (u ma kom obliku!) nece biti kod nas u VOSI! :twisted: Ja sam bio na toj svirci.
Zaboravio sam da dodam da ukoliko si ikad slusala bend koji je poslednji svirao na toj svirci mogla si cujes pravi metal! Metal za koji nepostoje reci koje ga mogu opisati koliko je DOBAR! A usput mogla si i uzivo da cujes kako zvuci! Nadam se da ce takvih svirki biti jos vise i da ce doticni bend uskoro opet doci u NS!

. . .:
Varda:
Strasno!!!
Ja se nadam da NW (u ma kom obliku!) nece biti kod nas u VOSI! :twisted: Ja sam bio na toj svirci.

ej moze jedno pitanje za tebe
nije mi jasno zar je bitno da li metal,punk,folk,rock ama bilo sta tema nije DA LI JE NIGHTWISH METAL ILI NE nego misljenje o njima
zato plz nemoj non stop da prigovaras ocigledno je da su jako dobri jer zaasto onda ima 11 stranica

maral86va:
. . .:
Varda:
Strasno!!!

nije mi jasno zar je bitno da li metal,punk,folk,rock ama bilo sta tema nije DA LI JE NIGHTWISH METAL ILI NE nego misljenje o njima
zato plz nemoj non stop da prigovaras ocigledno je da su jako dobri jer zaasto onda ima 11 stranica
11 strana ima jer sam ja od tih 11 napisao 10 ubedjujuci vas da on nista nevalja

. . .:
maral86va:
. . .:
Varda:
Strasno!!!

11 strana ima jer sam ja od tih 11 napisao 10 ubedjujuci vas da on nista nevalja

pa zar moras uvek da teras kontru ako te nerviraju ako ih ne volis zasto onda odgovaras na temu, ne kontam i sigurna sam da ti nisi napisao 10 strana, ne zelim da se rasprravljam i cenim tvoje i misljenje drugih ali ??????????????????????????????????????????????
koji je tvoj problem

pa zar moras uvek da teras kontru ako te nerviraju ako ih ne volis zasto onda odgovaras na temu, ne kontam i sigurna sam da ti nisi napisao 10 strana, ne zelim da se rasprravljam i cenim tvoje i misljenje drugih ali ??????????????????????????????????????????????
koji je tvoj problem[/quote]
ozbiljno?!Covece daa bila sam na svirci,iskreno muka mi je pripalo od jednog benda,cije pevacica ili ne zna da peva,ili je zesce promukla(I TO NIJE SAMO MOJ KOMENTAR VEC I OD MNOGIH DRUGIH!!)na zalost nisam ostala do kraja otisla sam na privatan party,gde sam se mnogo bolje provela.Samo da te pitam da nisi slucajno mozda bio u grupi onih nacita koji su se gubili?
A iskreno ti si me vec ZESCE SMORIO
aj pali!I OSTAVI NAS DA PRICAMO O BENDU!!!
kako je lepo receno ovo nije diskusija o vrsti muzike i ko sta voli,vec o NIGHTWISH-u!

Sad na drugoj temi jedna devojka je predlozial strava stvar koju ja planiram da pokrenem kod nas u NS da to je da osnujemo GNR fan-club,sad to ne bi bilo lose uciniti i za NW!

Shelobina:
Varda kad i mi budemo isle na koncert :cry: imacemo i mi trzalicu i marcoa(xe xe xexe!)mozda i jukku!!
Sad bar imamo pasose!!!
P.S.Varda,sreco, jako sam ljuta na tebe!!!
WHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej sorry sto te nisam nazvala juce,al u velikim sam bolovima idem sutra da vadim krv!!!JOJJJJJ
Nego GOOOOOOOD NEWS STEFAN CE DA IGRBAVI NOVI DVD OD NIGHTWISHA!!!!

Varda:
koji je tvoj problem
ozbiljno?!Covece daa bila sam na svirci,iskreno muka mi je pripalo od jednog benda,cije pevacica ili ne zna da peva,ili je zesce promukla(I TO NIJE SAMO MOJ KOMENTAR VEC I OD MNOGIH DRUGIH!!)na zalost nisam ostala do kraja otisla sam na privatan party,gde sam se mnogo bolje provela.Samo da te pitam da nisi slucajno mozda bio u grupi onih nacita koji su se gubili?
A iskreno ti si me vec ZESCE SMORIO
aj pali!I OSTAVI NAS DA PRICAMO O BENDU!!!
kako je lepo receno ovo nije diskusija o vrsti muzike i ko sta voli,vec o NIGHTWISH-u!

Sad na drugoj temi jedna devojka je predlozial strava stvar koju ja planiram da pokrenem kod nas u NS da to je da osnujemo GNR fan-club,sad to ne bi bilo lose uciniti i za NW![/quote]

hehehehehe...na tom privatnom party je bas bilo ludilo!!!a sto se tice entera cula sam od vecine da je bilo smaranje,da smo isli na koncert od NW 100% bi se bolje proveli!!!JUUUU PA to se PoDrAzUmEvA!!!!
KO ide sledece godine na taj festival u madjarskoj!!!

Varda:
Shelobina:
Varda kad i mi budemo isle na koncert :cry: imacemo i mi trzalicu i marcoa(xe xe xexe!)mozda i jukku!!
Sad bar imamo pasose!!!
P.S.Varda,sreco, jako sam ljuta na tebe!!!
WHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej sorry sto te nisam nazvala juce,al u velikim sam bolovima idem sutra da vadim krv!!!JOJJJJJ
Nego GOOOOOOOD NEWS STEFAN CE DA IGRBAVI NOVI DVD OD NIGHTWISHA!!!!

aha cool!!!
a kad cemo da ga gledamo?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back