Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
one step closer:EL ZNA NEKO STA ZNACI NEMO-OPASNA PESMA
Nemo je ime.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
one step closer:EL ZNA NEKO STA ZNACI NEMO-OPASNA PESMA
Meni nije.......Dobre pesme se uvek mogu slusati vise puta!!!$helobina:nemo mi je pomalo dosadio.Toliko putasam ga odslusala da mi se onako svaki boziji dan vrti po glavi.Evo sad bas skidam spot,svidja mi se kako su ga odradili...
Chester girl:
E daj ne lupaj...Ja samo rekoh da je spot strawa uradjen i detalj koji mi se svideo. Ne vidim nista lose u tome....Bleak WinterFullMoon:Chester girl:
pa prochitaj shta je tebe najvishe impresioniralo u celom spotu
mogli bi malo vishe da slushate muziku...chisto za promenu
joj ja zaista ne znam,... ja sam NEMO presnimila sa TV-a i slusam svaki dan!one step closer:el zna neko sajt za skidanje njihovih pesama,nasla sam jedan al ima samo cetiri pesme
Chester girl:Pa skini preko winMX, to ti je najjednostavnije, i mozes naci prakticno sve njihove pesme (sa modemskom vezom se skida oko 30-40 min jedna)one step closer:el zna neko sajt za skidanje njihovih pesama,nasla sam jedan al ima samo cetiri pesme
pa finski valjdaone step closer:CULA SAM SKORO JEDNU NJIHOVU PESMU ZOVE SE-KUOLEMA TE KEE TAITEILIJAN-JEDVA GA NAPISA. IMA LI NEKO PREDSTAVU KOJI JE OVO JEZIK ILI STA ZNACI
one step closer:CULA SAM SKORO JEDNU NJIHOVU PESMU ZOVE SE-KUOLEMA TE KEE TAITEILIJAN-JEDVA GA NAPISA. IMA LI NEKO PREDSTAVU KOJI JE OVO JEZIK ILI STA ZNACI
DabaMAN:Kao što kaže 1StepCloser, neverovatno kako se njihove pesme ne mogu naći skoro nigde na webu. Nepamtim ni jedan sajt koji ima više od 4 pesme za download. Uspeo sam naći Nemo ali pesma nije cela, već traje minut i kusur. Takodje ni Once nigde nenađem. :? Sramota.
Ljudi ako neko zna neki sajt, nemora da se srami, neka slobodno kaže!![]()
Uhhh,bar neko iz Sombora!Malo nas je!DabaMAN:Nemo im je definitivno najbolja pesma!
![]()
Nisam mogao da odolim a da ne postavim neku sliku.