Nightwish

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_of_Night
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zbog nightwish i pesme nemo pocela sam da slusam metal, pesma mi se bas svidela i totalno sam se bila navukla, i tako sam vremenom pocela da sakupljam albume od njih pocev od wishmaster koji mi je inace i omiljeni album. njega sam najpre nabavila i prvo sam se navukla na pesmu come cover me. zatim su usledile i druge pesme sa istog npr bare grace misery, dead boys poem, two for tragedy, wishmaster... posle wishmaster albuma kupila sam cuveni once i onda je tek krenula manija za njima. ubrzo sam nabavila i koncert From wishes to eternuty, pa albume century child, kompilaciju bestwishes, oceanborn, over the hills and far away i na kraju album prvenac angels fall first. oni su tako strava, propasce bez tarje definitivno, njihova muzika je nesto sto me oplemenjuje i cesto me vadi iz bedaka. u stanju sam da ih slusam ceo dan i volela bih da jednoga dana dodju u srbiju mislim da taj koncert ne bih ni zasta propustila, nijedna druga grupa kao sto su within temptation, after forever itd nisu ni blizu nw. oni su jedinstveni u svemu.

Sve u svemu NIGHTWISH rules! Mada nece biti isti bend bez Tarje, ipak ona je bila dusa benda. Bas me zanima kakvi ce biti sada. Ako izbace opersko pevanje onda ce to biti obican prosecni metalski bend. Makar mogu da predju na instrumental! HE HE HE
10.gif

zao mi je sto je tarja otisla, jako...i meni su bili prva grupa, i sad ih volim...veoma. zeretrix je totalno u pravu, ne smeju izbaciti opersko pevanje, to bi bila propast...sa nightwishom sam i ja pocela da pevam, i sad imam svoj mali garage bend...ponekad se pojavljujemo na svirkama...mada to nije bitno...nadam se da ce naci pravu ili bolju zamenu za tarju, a ne bi bilo lose i da se ona vrati...evo sad ih slusam, carpenter...

GhostGirl:
zao mi je sto je tarja otisla, jako...i meni su bili prva grupa, i sad ih volim...veoma. zeretrix je totalno u pravu, ne smeju izbaciti opersko pevanje, to bi bila propast...sa nightwishom sam i ja pocela da pevam, i sad imam svoj mali garage bend...ponekad se pojavljujemo na svirkama...mada to nije bitno...nadam se da ce naci pravu ili bolju zamenu za tarju, a ne bi bilo lose i da se ona vrati...evo sad ih slusam, carpenter...

Kako se zove tvoj bend?

U poslednje vreme su i sa Tarjom dosta smanjili prisutnost operskog pevanja, ako sam bend želi da nastavi tako, onda je i svejedno da li peva Tarja ili neka druga...
U svakom slučaju, bez operskog pevanja to nije Nightwish!

Evo prodje skoro citava godina kako su Thoumas, Emmpu, Jukka i Marko isterali Tarju iz Nightwish-a a od nove pevacice ni traga ni glasa. Dobra stara Tarja sprema novi album uveliko kao i novi Christmas Single. A momci iz NW nikako da se odluce koja ce devojka svojim glasom zameniti Tarjin savrsen soprano. Cak su napisali i snimili sve pesme za novi album samo im jos fali prelep zenski vokal. Jos uvek je otvoren konkurs na njihovom zvanicnom sajtu za novu pevacicu NW. Toliko demo snimaka je pristiglo a odluka i dalje nije pala.
Zato vas pitam imate li neku ideju koja pevacica bi svojim glasovnim sposobnostima mogla da zameni Tarju u NW? Ima li uopste takve ili je Nightwish bez Tarje definitivno propao?

Lepo su joj napisali da je mnogo poletela a i rekla im je da joj ne treba NW pa ako tako misli neka radi kao sto i hoce,solo a sto se tice njih moguce je da i nadju dostojnu zamenu,samo sumnjam,Maiden sa Blejzom su primer za to.Osecam da ce solo Tajra raditi nesto vise komercijalnije,posto kako sam procitao nije htela vise da radi koncerte po USA i Australiji jer su hale gde su svirali isuvise male,znaci zeli vecu slavu i tu je doslo do razlaza.

Back