DreamyEyedChild
Početnik
- Poruka
- 6
NW rules!to je dovoljno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DreamyEyedChild:Evo da se i ja malo ukljucim u ovu diskusiju o albumima:najbolja su DEFINITIVNO prva tri,mada i na
Century Child ima strava pesama!Once sam cula,ali ga
cak ni nemam i ne zelim da ga imam-GDE JE NESTAO ONAJ
NJEN PRODORNI VOKAL,KAKVO JE OVO CVILJENJE?!uzas..![]()
a textovi kao nisu losi..
joGooOOD:a ovaj.kako da ne![]()
U svakom slucaju Once i nije tako losh album koliko je nw isplivao iz underground metala...mislim,hello ja mnogo cesce susrecem OSUJECENE,RAZOCARANE metalce...i sta sad,trebalo mi je ljudovi god. dana da i sama preslusam svaki secund Once-aops:
ops:
ops: i mogu vam reci da album ima vishe "balada"(sto me nervira...pomalo)
DreamyEyedChild:pa ima dobrih pesama,ali ne moze se porediti sa proslim albumima,po meni.
neke pesme su katastrofalne-wish i had an angel me vise podseca na pop nego na metal :x
omiljene pesme..cak ne mogu ni da izdvojim!od balada
definitivno Sleeping Sun,a ove ostale bolje i da ne pocinjem da nabrajam..![]()
joGooOOD:DreamyEyedChild:pa ima dobrih pesama,ali ne moze se porediti sa proslim albumima,po meni.
neke pesme su katastrofalne-wish i had an angel me vise podseca na pop nego na metal :x
omiljene pesme..cak ne mogu ni da izdvojim!od balada
definitivno Sleeping Sun,a ove ostale bolje i da ne pocinjem da nabrajam..![]()
joj "dobila" sam spot i wish i had an angel i doslo mi je da placem,uradili su obican soundtrack na temy nekog filma,i stoje u nekoj hali a vishe od polovine se vrte "najbolje scene"iz filma...eh sta ce sve za parice da ucine...
vangelistexas:Ljudi pa dajte bre! Once je zaista album za pohvalu. Zasto ga ne volite, ja taj album obozavam, a iskreno ne znam ko je pomenuo ali Planet Hell mi je najruznija pesma na albumu. Album ima pojedine pesme koje su zaista dobre, a Tarja ne peva nista lose niti ista bolje u odnosu na prethodne albume. Odrzala je glas kako treba. eto
A omiljene pesme od NW su mi She is my Sin i Creek Mary's Blood
vangelistexas:Pa ok cenim misljenje necu da se prepirem zbog toga boze, svako nek misli sta hoce
Ok je Once sve u svemu ali pre Once su albumi bili kvalitetniji...da li se Nightwish prodao....ne toliko...vreme prodaje tek dolazi![]()