Nidje veze

A sad sam se setio kad nam je nastavnik istorije popio malo i nasao, pa nam pricao kako je to super, podrzava i da smo pametni sto smo se setili zastite, a kasnije kad sam otisao kod devojke u sobu (s namerom da se smuvamo, ne prcamo) prvi je lupao na vrata i drao se da izadjem. A onda kad nijedan nije iskoristen punili smo ih vodom i gadjali ostale goste hotela sa terase xD :hahaha:

Pa, jel se ovo samo meni cini ili danas skoro da ne postoji veza, koja pocinje sa onim nevinim i povucenim pogledima zaljubljenosti i priliva osecanja kada ta osoba prodje pored nas,kada biramo reci da razgovaramo sa istom,samo da bi stekli sto bolji utisak kod nje/ga...ili sve more zapoceti onim - imas li fejsbuk,tamo se iscetuju,dogovore se da se vide,onda se smuvaju,raskinu za 5 dana,''tuguju'' jos 5+statusi...i onda sve krece ponovo...imas fejsbuk?...Ko je krivac ovih situacija?Sta se desava sa ljubavlju?Da li to postaje samo rec i nista vise :rtfm: ?:eek:

zaboravila si bockanje kao neizostavan detalj xD

Hahah :lol: xDD Mi smo na ekskurzijama kacili kondome po prozorima hotela,onako da vijore na vazduhu :D
A sad sam se setio kad nam je nastavnik istorije popio malo i nasao, pa nam pricao kako je to super, podrzava i da smo pametni sto smo se setili zastite, a kasnije kad sam otisao kod devojke u sobu (s namerom da se smuvamo, ne prcamo) prvi je lupao na vrata i drao se da izadjem. A onda kad nijedan nije iskoristen punili smo ih vodom i gadjali ostale goste hotela sa terase xD :hahaha:

bogme, ja se sećam da ja nisam mogao da ga navučem lepo prvi put dete mu, do pola i ne može više.
Fala kurrcu, prođe i to mučenje... osećao sam se ko ona viršla u najlonu

Nama su drugarice iz odeljenja drzale kao neko predavanje... Umirali smo, i podjebavali ih "Kako to tako savrseno radite", a kasnije smo se nudili i kao zamorcici xD

Kao što ne muvam preko Face-a tako i ne biram reči tokom razgovora.
Da sam povremeno bio modar zbog muvanja pogrešnih-jesam,nije mi žao.Bolje i to nego ovo danas gde ne znaš je li veća p**ka onaj ko muva ili ona što je muvaju.
Cekaj cekaj cekaj, neko te je iznabadao jer si im muvao devojke? hahahahhahahahhahahahha :lol:

Back