Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sofffy:kakav je to chan?
KnottyDRead:Ima te na haotici, klubu vestica...?
Ja proucavam meditacije, astralnu projekciju, divinacije.. ne przim se na chini i tako ta sranja. x) Jesi li online na IRCu sada, da pricamo. x)
Ako jesi qcaj /query delfin . poz

wild_child:Aj Luka ne muvaj...lol...reci cu te Aiwassu....da muvas po forumu haha
Inace moji nickovi
Solitary mourner
Black diamond
Silent Dancer
Wana
pa koji ufatite.....
tju da pogledam u registar slika,da vidim dal te imam!IvAnA:):Pozitivno_Naelektrisan....znachi to si ti....ti si mi trazio sliku....

Master_Chief:tju da pogledam u registar slika,da vidim dal te imam!![]()

hahahaha! registar! ccc...manijeche!Master_Chief:tju da pogledam u registar slika,da vidim dal te imam!![]()
nego... i ja sam s tobom chatala jednom,samo necu da ti kazem nicccck!
(bio si BFT)draga moja sofffy sa kolko njih sam ja chatao ne zna im se broj...u pochetku sam probao da ih zapamtim,a posle sam im zapisivao nickove i svaka je imala svoj broj.sofffy:hahahaha! registar! ccc...manijeche!nego... i ja sam s tobom chatala jednom,samo necu da ti kazem nicccck!
(bio si BFT)

kako ti se da? ccc...ja ne pamtim nick ni od tipova s kojim chatujem vece prije,a kamoli da se sjetim da zapisujem...Master_Chief:draga moja sofffy sa kolko njih sam ja chatao ne zna im se broj...u pochetku sam probao da ih zapamtim,a posle sam im zapisivao nickove i svaka je imala svoj broj.![]()