Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sofffy:kakav je to chan?
KnottyDRead:Ima te na haotici, klubu vestica...?
Ja proucavam meditacije, astralnu projekciju, divinacije.. ne przim se na chini i tako ta sranja. x) Jesi li online na IRCu sada, da pricamo. x)
Ako jesi qcaj /query delfin . poz
wild_child:Aj Luka ne muvaj...lol...reci cu te Aiwassu....da muvas po forumu haha
Inace moji nickovi
Solitary mourner
Black diamond
Silent Dancer
Wana
pa koji ufatite.....
tju da pogledam u registar slika,da vidim dal te imam!IvAnA:):Pozitivno_Naelektrisan....znachi to si ti....ti si mi trazio sliku....
Master_Chief:tju da pogledam u registar slika,da vidim dal te imam!![]()
hahahaha! registar! ccc...manijeche!Master_Chief:tju da pogledam u registar slika,da vidim dal te imam!![]()
draga moja sofffy sa kolko njih sam ja chatao ne zna im se broj...u pochetku sam probao da ih zapamtim,a posle sam im zapisivao nickove i svaka je imala svoj broj.sofffy:hahahaha! registar! ccc...manijeche!nego... i ja sam s tobom chatala jednom,samo necu da ti kazem nicccck!
(bio si BFT)
kako ti se da? ccc...ja ne pamtim nick ni od tipova s kojim chatujem vece prije,a kamoli da se sjetim da zapisujem...Master_Chief:draga moja sofffy sa kolko njih sam ja chatao ne zna im se broj...u pochetku sam probao da ih zapamtim,a posle sam im zapisivao nickove i svaka je imala svoj broj.![]()