NICK: što znači ???

Moj nick je govoreći, M - početno slovo prezimena, i nadimak od milja, kojim me sada već retko ko zove :zcepanje::zcepanje:

A avatar, zašto ne i to.
Moja curica na reprizi svog prvog rodjendana (da imala je dve proslave).

Poslednja izmena:
Pota...
Tako me je tetka zvala od milja..... jos od malena....
Ta tetka mi je dala pravo moje ime koje je rijetko u mom kraju..mislim da je postojala jos samo jedna devojka mladja od mene sa tim imenom....
Inace na ovo pota se nadovezuje jos i lepota,ali to bi bilo malo previse pa je ostalo samo Pota ;)
To mi je nick skoro na svim "gostovanjima" na netu a i avatar je moj omiljeni graficki rad ..;Mnogo lici na mene...rad ne devojka :)
Samo mi zao sto se na njemu ovde ne vidi gif.....

Poslednja izmena:
Ja sam htela da se registrujempod nikom "osmeh", ali je bilo zauzeto.
Tad mi nije palo na pamet da dodam neku zvezdicu ili slično i pošto je "smeh" bilo slobodno, tako je i ostalo.
sad bi mi bilo žao da menjam. :)

moj avatar je starija cerkica u periodu od 5meseci sa tatinim naocarima-mi smo njoj svasta radili

A posebno su mi zanimljivi sledece nick-ovi:kafetin na zelene tufne i novcic u fontani

Poslednja izmena:
Pa shta ja da vam kazem, Jaca je skraceno od moga imena, a tako me zovu i na poslu,023 je broj mesta moga grada, inace 23 broj moj srecan broj :heart: A avatar je odraz moje slobode koju najvishe volim od svega i zato ga mnogo volim:heart:

Moj nick je pocetno slovo prezimena i tepano ime iz detinjstva:)
Registrovala sam se nekad, ali sam zaboravila da sam registrovana:rumenko::rumenko: pa htela ponovo kad sam naisla na ovo divno "mesto", sa nickom Qwerty, ali mi nisu dali-kazu vec registrovana mail adresa:rumenko::rumenko:
Inace me ova . (tacka) u nicku mnogo nervira, i rado bih brisala, a jos radije promenila Nick....:D:D:D u Qwerty:zper::roll:

Avatar, pa u momentu kad sam htela da uredim korisnicki profil (da vam budem ravna:zcepanje::zcepanje::zcepanje:) imala sam jedinu tu sliku, a da nije porodicna, od dece, itd. Ova ostala od pravljenja pozivnica... Ali, uskoro cu promeniti jer mi uopste ne "pase" Betty Boop:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back