nick na forumu

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yokai

Elita
Poruka
15.332
sta mislite, da li postoji neka veza izmedju nicka na forumu i licnosti u realnom zivotu?
ako bi neko, hipoteticki, uzeo za nick na forumu PECINSKI COVEK. da li se moze smatrati da je to zato sto je on podsvesno svestan da je primitivan, zatucan, neobrazovan itd?
koje je vase vidjenje tog fenomena?

Ne mogu da se setim gde sam otavarao nalog...Izmedju ostalog treba staviti nick...Pokusao sam :5 normalnih i nijedno nije bilo slobodno i onda sam se iznervirao i stavio primitivan nick i moglo je iz prve :)

Naravno da nick nesto govori , samo cesto ne ono sto drugi misle .
Moj nick je naziv sela gdje sam proveo vecinu zivota .Na madjarskom znaci JELEN .
Osjecam se ponosnim i neukrotivim kao jelen , tako da sam za nick dvostruko vezan .
Nisam ga mjenjao a i ne namjeravam . Nemam klonove !

Svakako da govori .
Ne uvek direktno ali bar jedan deo nas otkriva...bilo osobinu, afinitet, naše prioritete ...

Šta znam...ja sam sa 17 otvorila ovaj nalog i volelo dete Doorse pa izabralo pesmu koju je najviše volelo. A u realnosti ne da nisam Divlja nego sam smarač. Doduše dete bila i ostala.
A sada kad sam starija još mi manje priliči ali me mrzi da ga menjam..

Kad malo bolje razmislim, nick i naš odnos prema njemu zaista reflektuje dosta o nama:mrgreen:

Back