Nick/aFatar

Nismo na Cam i vidimo jedan drugoga i pisemo :lol: Stavis Gey nik i gey avatar i ko te zeli zelece te - ima puno geyeva ovde :rotf:

- - - - - - - - - -

Dal hoće da ga neko nategne ili se zajebava pitanje je sad . Lik je inače vrlo interesantan
a banovan je otprilike toliko puta koliko i ti .

Nisam rekao da je los ali glupo sto se skrivaju - svako treba da slobodno ispolji svoju sexualnu orijentaciju :aha: Samo me navlace yer verujem da su zene :lol:

tebi frejo bash stoji ovaj i nik i avatar.

...stvarno...ne znam, puno njih mi je kazalo da je Vazdusasta bilo simpaticnije...ali volim Freju, postoji jedna pruga uz koju su sela sa Ivica i Marica kucama i brezuljci Odenvalda a Odenvald je mesto radnje opere Prsten Nibelunga...gotovo svako brdo ima ruinu svog zamka, izgleda kao da je pejzaz slikao recima neki pisac...niko me ne ubedi da unutra nema patuljka koji kuje zlatni prsten od ukradenog zlata iz reke, Zigfrida i Frike, Freje...i tako, mesecima sam bila ocarana...ali nisam bas mogla da se nazovem Alberih, po patuljku:lol:

na stranu dupli profili, stao mi mozak kako se ono zovu :lol: ali kad otvorite profil, pa birate nick i avatar - koliko vam je bitno sta cete da odaberete i koliko oni stvarno oslikavaju vas i neku vasu prirodu?

ajde sad vi:)

Bitno mi je, necu staviti bilo sta za avatar tek da bih ga imala.
Nick takodje. Ovaj oslikava mene i necu ga menjati.

Licno ne volim samodopadljive nazive, kada neko sam sebi kroz to daje nazovimo kompliment - supe, seksi... Lepa (Brena), Ekstra (Nena) :lol: ili po boginjama, poznatim licnostima... kao ni ona tepava, njanjava, usiljeno umiljata za zene.

Mali- sto znaci da nisam mala... realno sam gabaritna... drugim recima hoces da kazes da sam debela? :eek: :rida:
Cicak- bocakam... znaci ne bockam... vec mene bockaju... sto implicira da volim bockanje... e to moze :malav:

posto nam pdf vrca od novih tema, ajde i ja da dam doprinos jednom novom produhovljenom :navodnik:

nesto sam ovih dana na off
na to me natovare jos neki forumasi, promeni avatar, promeni avatar :aaa:
ajde dobro, kazu da bi mogla da bude dobra - energija mora da kruzi
sta da stavim, sta
i na brzaka nadjem neku skoljkicu na plazi
neeeeee:aaa: ovo je ljigavo, to nisi ti!
onda stavim neku koja je vise ja..u stvari skroz ja ovog momenta - siva, sivija i malkice crna
neeee ti si zmaj, sklanjaj ovo

istini za pravo - i nisam se osecala kao da sam ja sa prethodno postavljena dva

na stranu dupli profili, stao mi mozak kako se ono zovu :lol: ali kad otvorite profil, pa birate nick i avatar - koliko vam je bitno sta cete da odaberete i koliko oni stvarno oslikavaju vas i neku vasu prirodu?

Ma stavim neku sliku koja mi se svidi ili me asocira na neku situaciju.
Ne pridajem paznju toliko avatarima, vise obracam paznju na to ko sta pise i na koji nacin.
Cekaj, stvarno se desavalo da te neko iscima oko slike na avataru? :lol:
E a ja za sebe mislio da se nekad glupostima opterecujem...

- - - - - - - - - -

Samo me je jedna devojka pitala, kada sam stavio Mikija Rurka sa kapuljacom, da li sam to stvarno ja :cool:

Svi moji avatari simbolizuju nesto i kako vidim sebe. Bitna je i simbolika i prica iza avatara, kao i poruka koju zelimo da prenesemo i kako zelimo da se predstavimo.
Tako da mislim da me moj avatar fantasticno opisuje (doduse ne i moj stil odevanja) :mrgreen: .

posto nam pdf vrca od novih tema, ajde i ja da dam doprinos jednom novom produhovljenom :navodnik:

nesto sam ovih dana na off
na to me natovare jos neki forumasi, promeni avatar, promeni avatar :aaa:
ajde dobro, kazu da bi mogla da bude dobra - energija mora da kruzi
sta da stavim, sta
i na brzaka nadjem neku skoljkicu na plazi
neeeeee:aaa: ovo je ljigavo, to nisi ti!
onda stavim neku koja je vise ja..u stvari skroz ja ovog momenta - siva, sivija i malkice crna
neeee ti si zmaj, sklanjaj ovo

istini za pravo - i nisam se osecala kao da sam ja sa prethodno postavljena dva

Sestro mila, oslikava te, sta da ti kazem, bas te oslikava. :ok: :)

- - - - - - - - - -

nista mi ne znace i ne oslikava nista moje, leon pa zato avatar inace nista posebno, za mene su avatari najveca glupost

Da si stavio fotku u kupacim gacama oslikavalo bi te bre, da znas da bi. :lol:

Ne smes i da ti slucajno nije palo na pamet to da uradis...znas sta ce da bude , momentalno..:aha:

Poslao je meni, pa cu ti proslediti :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nemoj da je neko slucajno rekao Andjelku da je "Zena bez imena" musko i da je gej!!!!!

:rotf:

- - - - - - - - - -

Па осети себе, завири у себе, и по томе чеш одредити најбољи аватар. :)

До сада, најприкладнији и најлепши аватар имају Нина и Regina Mills, мада има још понеки, али немогу да се тренутно сетим. Њих две убедљиво воде. :)

Hvala :flert:

kad sam otvarao profil davnih dana,
vrtela mi se po glavi pesma od AC/DC
Hard As A Rock... i onda sam se tako i samokrstio
na Krsti!

ne mogu da se setim koji mi je bio prvi avatar,
ali uglavnom sam stavljao omiljene glumce, pevače i Romela :mrgreen:

...lepa su oba, sada kada si nabrojao dva malo je neugodno reci ali meni se Ninin uvek mnogo svidjao...Plava vila iz Pinokija, na to me podseca...i uvek su mi se svidjali Shojkini anima avatari...

И твој аватар јесте један међу њима, и по твом писању до сада, стварно одаје једну предивну особу, чија лепота душе се исказује на слици твог аватара, што је јако тешко описати. ПОЕМА... :)

Ја несмем писати искрено све оно што видим, љубав и лепоту женске душе, срца, јер бих тиме узнемирио многе, пореметио им животе. :)

Зато сам често ригорозан и одбојан у својим постовима :)

- - - - - - - - - -

tebi frejo bash stoji ovaj i nik i avatar.

Тачно. :)

fala Dačo :)

ali nisam stvarno nikada bio uobraženko, možda malo nezreliji nego sada... ipak 8 godina je to, eheej :) ))

Ranije je bilo vise mase na forumu, pa mnogi od nas nisu bili u kontaktu, uglavnom su se ljudi drzali sagovornika s kojima su se vec poznavali, tako da je zbog toga dosta nas delovalo kao da se izdvajamo, zbog te neke uzdrzanosti. :D

Meni pre neki dan bio osmi forumski rodjus. :lol:

Ranije je bilo vise mase na forumu, pa mnogi od nas nisu bili u kontaktu, uglavnom su se ljudi drzali sagovornika s kojima su se vec poznavali, tako da je zbog toga dosta nas delovalo kao da se izdvajamo, zbog te neke uzdrzanosti. :D

Meni pre neki dan bio osmi forumski rodjus. :lol:

Odprilike tako nekako...

Pa nek je sa srećom onda :D

Back