Nick/aFatar

na stranu dupli profili, stao mi mozak kako se ono zovu :lol: ali kad otvorite profil, pa birate nick i avatar - koliko vam je bitno sta cete da odaberete i koliko oni stvarno oslikavaju vas i neku vasu prirodu?

ajde sad vi:)

Ja sam samo hteo da pružim podršku našoj produhovljenoj spisateljici.
Nik je trebalo da bude zajeban na engleskom, ali su mi rekli da sam se pošteno izblamirao.

Blago tebi :lol: Moj Favorite Nick spava Locked u Databazi :aha:

:D
ne menjam nik....nikada..... mogu samo dodati slovo ili broj ali nik ostaje isti...

- - - - - - - - - -

Јој чекај да поштено одговорим на тему.

Мада најгоре ми је кад треба да се сетим никова на форуму и броја сексуалних партнера. Агонија.

Прво је био nekst88. Регистрован још 2004. године. Ал скоро да није писао ништа. Онда ми је добро дошао у периоду честих смена никова једно пре неколико месеци до годину дана. Није тај имао аватар. Убила га Нина. Онда је био наравно bezibre!. Аватар је био један постер РХЧП са плавом позадином. Углавном. Тај је имао славне дане тако негде 2007-2009 на Тинејџерима и разним форумима. Убила га Нина. Доста интелектуалан тип. Онда је био наравно Black Leather. Аватар је је био нека садо-мазо карикатура. Тај је био активан отприлике 2010-2014, са разним фазама од садо-мазо ертотике на Љису до ренесансе на Женама. Ех тај је био и куварица, и дијеталац, и фотомодел и страшно духовит тип. Убила га Нина. Онда је био Ociti Mazohista. Још једна од легенди. Аватар... Ма је_беш аватар тај је већ био угледни форумаш. Исто ко и претходни куварица, јеб_ачица, беж чарапице, манекенка, креатор првог и јединог ријалитија у историји форума. Убила га Нина. Па онда разне епизодне улоге и камео појављивања, не зна им се број. Убила их Нина.

:zcepanje:

Hvala ti na ovom postu... Divna si..:zag:

posto nam pdf vrca od novih tema, ajde i ja da dam doprinos jednom novom produhovljenom :navodnik:

nesto sam ovih dana na off
na to me natovare jos neki forumasi, promeni avatar, promeni avatar :aaa:
ajde dobro, kazu da bi mogla da bude dobra - energija mora da kruzi
sta da stavim, sta
i na brzaka nadjem neku skoljkicu na plazi
neeeeee:aaa: ovo je ljigavo, to nisi ti!
onda stavim neku koja je vise ja..u stvari skroz ja ovog momenta - siva, sivija i malkice crna
neeee ti si zmaj, sklanjaj ovo

istini za pravo - i nisam se osecala kao da sam ja sa prethodno postavljena dva

na stranu dupli profili, stao mi mozak kako se ono zovu :lol: ali kad otvorite profil, pa birate nick i avatar - koliko vam je bitno sta cete da odaberete i koliko oni stvarno oslikavaju vas i neku vasu prirodu?

ajde sad vi:)

Хтела сам нешто црвено на слици а што се тиче имена, хтела сам нешто једноставно а да опет не буде име типа Мики БГ. :mrgreen:

Back