Nice boys, nice boys, What you gonna do

najgore što može da je strefi je da ti izdominiraš na bilo koji način (verbalno ili čak fizički) njenog dečka.

da, ovo se meni desavalo. setih se jedne epizode iz vremena kad sam se majmunisao po klubovima, drugar i ja ispred diskoteke gluvarimo posle fajronta, i napadne njega neki bilmez sa jos par njih, kao sto psujes pred mojom devojkom (?!). ne secam se bas sta se desilo ali kontam taj lik prosto resio da maltretira mog ortaka (ovaj onako omalen pa je pogodna meta). ja tu popizdim i krenem da ga napusavam, verovatno bi ga izgazio da se to nekako nije smirilo (ni toga se ne secam bas najbolje kako).

sledece vece taj isti ortak i ja u nekom drugom klubu i ladno mi prilazi devojka tog bilmeza od prethodno vece i kao caoo sta radiiis... znaci lik je i neki mangup kavgadzija (na to se te klinke loze), i bolje izgleda od mene, i decko joj je, i nista od toga joj nije dosta, ona je dosla da se meni naguzi.

tako da zene koje se u ovome pronalaze nek znaju da su odvratne i nek to smece od nagona brisu iz svog psihoportreta

Back