NI RUSIJA VIŠE NE CENI SRBIJU ZBOG DS-ke PRLJAVE POLITIKE

Degutantno, primitivno, idiotski. :roll:
Ciganska posla, kletve... Ako neko ne veruje u Boga, a ti mu kuni decu???
E, braco pravoslavna... malo ste mi izgleda novokomponovani po tom pitanju...

a da posetis psihijatra?? sta si poludeo?? uplasio si se kletvi?? sto se mene tice, ne dao Bog da ikad ikoga proklinjem.... a ti se brate odluci sta si.....budi bar prema sebi iskren....i sta imas protiv cigana?

a da posetis psihijatra?? sta si poludeo?? uplasio si se kletvi?? sto se mene tice, ne dao Bog da ikad ikoga proklinjem.... a ti se brate odluci sta si.....budi bar prema sebi iskren....i sta imas protiv cigana?

Ne bih bas rekao da sam ja poludeo... jos manje se uplasio kletvi...
Cak sam bas jasno izrazio svoje zgrazavanje nad tvojim "pravoslavnim" stavovima... i to je bilo ono sto je sokantno, s obzirom na tvoje lamentiranje nad temom...
Iskren sam do srzi sto se toga tice. Ateista sam, ali postujem prave vernike, ma koliko se ne slagao sa tim...
Protiv cigana nemam nista, cak onomad imah devojku ciganku... i zaradih sedam godina srece! :mrgreen: Jednostavno, cigani (cergari) se bave kletvama, i to je to... Ako hoces da napravis od mene negativca, moraces na neki drugi nacin...
Nismo na istom nivou. Nisi izdrzao u svojim stavovima. Game Over.

Rusiji bi odgovaralo da se Srbija pretvori u front.

A Americi bi odgovaralo da nikad ne možemo da vratimo Kosovo od okupacije,Da se odobre zakonom i brakom gej-veze,lezbejske bračne veze,da se legalizuje prostitucija do te mere da postane cenjena,da se legalizuje droga,da može teško naoružanje da se kupuje po prodavnicama Srbije tako da bi bilo puno kupaca od strane Šiptara sa Kosova,da nesme Srbija da pomaže Srbe na Kosovu ako zatreba,da Šiptarima u opštinama gde su većina Bujanovac,Preševo predaju zakonodavnu i izvršnu vlast,itd i itd.Znači ovo što si ti napisao nije ni trunka zla u poređenju sa ovim.:super::super::super:

Back