Svingeraj? Kaže se ni kola se drugome ne daju da se voze a kamoli bračni drug. Ako usaglasiti ova dva nepomirljiva stava? Po meni nikako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neko prevozno sredstvo, kola, bicikl, motor, motokultivator...Ja sam cula da se bicikla ne daje![]()
A trotinet?Pa neko prevozno sredstvo, kola, bicikl, motor, motokultivator...![]()
Ja sam drugaru jednom dao rolere i kad sam video da koči točkovima umesto onim otpozadi više nikada mu nisam dao. Jasno ti je šta hoću da ti kažem.A trotinet?![]()
Kola se iza leđa ne pozajmljuju, ne govorimo o prevari neko o pozajmljivanju partnera.Ako se dvoje vole i par su, i žele dodatna seksualna iskustva, mnogo je bolje da ih traže zajedno. Ako svako za sebe traži drugome iza leđa tu bude mnogo više nepoverenja i problema.
Ali i ovaj drugi pozajmi onog drugogKola se iza leđa ne pozajmljuju, ne govorimo o prevari neko o pozajmljivanju partnera.
Pa i kola pozajme drugog vlasnika. Mani me Paula sa tim kerefekama, ovde pričamo o ozbiljnim stvarima.Ali i ovaj drugi pozajmi onog drugog
znam da čudno zvuči
Ja sam rekao samo da volim da je vagina uska, a ona se raširi od baš mnogo seksualnih partnera, a ne od nekoliko njih.Kako to da razume neko ko misli da je najbolji sex sa onom koja nije imala partnere. Nikako.
Ne daješ supružnika.Svingeraj? Kaže se ni kola se drugome ne daju da se voze a kamoli bračni drug. Ako usaglasiti ova dva nepomirljiva stava? Po meni nikako.
Kod mene ode jednom i nikad više. Samo kažem da ostane tamo i da se više ne vraća.Ne daješ supružnika.
Sam ode gdegod ako nije zadovoljan.
Vadzajner se rasiri od mnogo seksualnih partnera?
Uvek imaš "drugu" opciju.Ja sam rekao samo da volim da je vagina uska, a ona se raširi od baš mnogo seksualnih partnera, a ne od nekoliko njih.
E pa to ne znam, ali od mojeg dete se raširila, a ne od tuđeg polnog organa, tako da neka se raširila u tom slučaju.Zamisli tek kako se rasiri kad zena rodi dete![]()
RazljevadzjanerushaaaaaZamisli tek kako se rasiri kad zena rodi dete![]()
Jel ti zaista mislis da se vagina rasiri od mnogo seksa ili od rodjenja deteta, i da to ostane tako rasireno?E pa to ne znam, ali od mojeg dete se raširila, a ne od tuđeg polnog organa, tako da neka se raširila u tom slučaju.