- Poruka
- 130.161
Sta ocekujete od ove sezone?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Billsi i Allen se useru svaki put od straha kad igraju protiv ChiefsaLet's go Buffalo!!!!
Ne pominji mi, dobio sam zivotne traume od toga.Billsi i Allen se useru svaki put od straha kad igraju protiv Chiefsa![]()
Samo ću reći: 13 sekundi![]()
Od toga nema nista, Pitsburg ne ulazi u plej of.Možda konačno vidimo duel Rogersa i Mahomsa pre Rogersove penzije
Rogers je puko, penzija odavno trebala.Možda konačno vidimo duel Rogersa i Mahomsa pre Rogersove penzije
Navijam protiv Baltimora i Filadelfije.
I protiv Chifsa, naravno.
Let's go Buffalo!!!!
sad je u stilersima, oni imaju pobednicki mentalitet..ne bih ga otpisao tako rano.Rogers je puko, penzija odavno trebala.
Ne bih ja otpusivao Tomlina tek tako.Od toga nema nista, Pitsburg ne ulazi u plej of.
Ministar za ayahuascuTipa neki pomocnik RFK-u u ministarstvu zdravlja![]()
Ove sezone svi pokazuju izrazito nepostovanje prema Bengalsima.Ne bih ja otpusivao Tomlina tek tako.
Mada karakteristčno za njih: do decembra će imati skor 7-0 i onda će doći na 7-7 i čupati se za WC
TeškoOve sezone svi pokazuju izrazito nepostovanje prema Bengalsima.
Nisam predsezonske, te predsezonske ne znace mnogo, i tu se vise pokazuju ovi u trecem i cetvrtom timu da udju na roster.Teško
Jesi li gledao predsezonsku utakmice njihove?
Burrow umalo da pogine u prvoj, nemaju ofanzivnu liniju.
Još ako im i odbrana bude na nivou prošle sezone...
Nisam ubeđen. On će da pokuša, i možda će na početku imati malo bolju sezonu, ali uvek se zasere stvar pred kraj.sad je u stilersima, oni imaju pobednicki mentalitet..ne bih ga otpisao tako rano.
Pa to ti pričam. On je već star za ono što hoće. Da je bio u Chiefs, možda bi mogao da uspe, ali Steelers i ako su solidni, ne verujem, osim ako ga baš ne ukenja.Šta je mogao sa Jetsima kad se skršio u prvoj i jedinoj utakmici koju je odigrao sa njima?