Neznam sta reci...

Gagulence1

Obećava
Poruka
57
Dragi prijatelji moji dozvolite da vam se obratim sa par reci naime svarno sam u velikom poblemu i jednostavno ne znam sta da radim,kuda da kernem ni gde da stanem jednostavno nisam vise pametan sta da mislim posle svega..

Bio sam sa devojkom 2 godine i 4 meseca i to je puklo... Isto bi teo da kazem da smo vecinu vremena ziveli zajedno...

Mnogi mi prijatelji govore da se okrenem svom nekom zivotu,ali je to ne mogu jer nada jos zivi u meni da moze jos nesto da se desi a svaki put kada se nesto desi samo se dodaje so na ranu i dodaju se novi oziljci na mom srcu, a moje srce je jos luduje za njom... :rida::rida::rida::rida:

Daj jos podataka :kafa:
Patis pa dobro ,to je normalno:mazi:

ne razumeme da neko moze da ima toliki uticaj na nekog... znaci mesanje porodice u vezu.. kad god se ja i moja draga vidimo ili cujemo njena draga sestra pocne da prica neke lose stvari o meni i jednostavno i suprostavlja se nama... da li je to moguce da neko moze da ima toliki uticaj na nekog da ta devojka ne moze da donese da se odupre od toga...

ne razumeme da neko moze da ima toliki uticaj na nekog... znaci mesanje porodice u vezu.. kad god se ja i moja draga vidimo ili cujemo njena draga sestra pocne da prica neke lose stvari o meni i jednostavno i suprostavlja se nama... da li je to moguce da neko moze da ima toliki uticaj na nekog da ta devojka ne moze da donese da se odupre od toga...

Ako je uticaj sestre,kojem devojka nije u stanju da se odupre,
razlog za prekid veze,dobio si odgovor.
Bez suvišnih reči,ali sa mnogo razočarenja, pride.

Mislis da je da to pravo resenje za to...

Da li mislis da je vredno nju da cekam mozda ce da svati pre ili kasnije...

Potrebno je da je privoliš na razgovor.
Taj razgovor treba da bude krajnje iskren.
Moraš je otvoreno informisati o svom stanju i svim
turbulencijama koje doživljavaš.
Od nje zahtevati otvorenost i insistirati na iskrenosti.

Tada,pri razgovoru moraš se truditi da pronikneš u njenu psihu.
Za dve ipo godine zajedništva,ne bi trebalo da pretstavlja neku teškoću.
Partneri znaju dovoljno jedno o drugom.
Kad lažu,kad lažuckaju,a kad govore istinu.....
Što se ono kaže - znaju se kako dišu.
Jer,sve se može narediti, osim ljubavi...
Ne može se voleti po naređenju !

Izvaži,izmeri sve što ti bude rekla.
Neka ti ona kaže šta je razlog za prekid ?
Možda ga ti i znaš,ali nisi želeo javno da saopštiš.....?
Prati govor lica.

Nakon tog razgovora,namenjujući sebi ulogu psihoterapeuta,
mora ti biti jasno ima li šanse za nastavak.
Ili je svemu kraj.
Oštećeni brodovi pokatkad uspevaju da se dovuku do luke.
A,ako imaš sudbinu "Titanika",neminovnost je dno Severnog Atlantika .....

Sve ovo odradi brzo,jer vreme koje izgubiš
nećeš moći vratiti....!

Poslednja izmena:
pazi neko vreme mislim mroas da patish i to. ali ako preteras imas dva puta. to je da ces da poludish ako bas mnogo preteras. moraces mozda kod psihica, ima ljudi koji idu kod psihica jer im je pukla veza i to leze u palmoticevoj doduse devojka je bila u pitanju.

ali kad prodje neko vreme i ti i dalje patish i pratish je i mislis da si mizerija to je mozda i malo tvoja odluka da neces sam enkim drugim putem. neces naci nikad nekog ko je isti ali mozes nesto nalik tome da nadjes mozda i nesto tebi bolje. bavi se necim sto nije veza i ljubav. ali ako ti se sad pati ako je ne vratis pati. trudi se da ne zanemarujes obaveze koje imas

mozes da zamislis nekog ko ima goru zivotnu situaciju od tebe da vidis da ipak nije sve tako, to nekad bas nema efekta ali nekad ima.

pokusaj sve nekako da definises da rasclanis. to je sve ako patnja bas mnogo traje i osecas se dugo bez veze. a i da znas mozda nisi ni ti bas cvecka.

Ја не знам шта је са овим патњама данас, као патим не знам шта ћу.. Ајде бре па ниси се родио са њом, настави са животом који си имао и пре ње.. Људи изгубе брата или сестру са којима су живели од како знају за себе па наставе живот, а ви ту кукате за девојком или дечком.. Ок боли, ко год оде однесе део тебе, и то је донекле тачно, али брате није ти живот завршен.. И провалио сам исто да све више мушкараца кука, плаче и пати, у шта сте се то претворили бре? Није да глумим сад као ја сам хладан, ја сам шмекер, ја сам Бог отац, али брате претерасте га..

Dragi prijatelji moji dozvolite da vam se obratim sa par reci naime svarno sam u velikom poblemu i jednostavno ne znam sta da radim,kuda da kernem ni gde da stanem jednostavno nisam vise pametan sta da mislim posle svega..

Bio sam sa devojkom 2 godine i 4 meseca i to je puklo... Isto bi teo da kazem da smo vecinu vremena ziveli zajedno...

Mnogi mi prijatelji govore da se okrenem svom nekom zivotu,ali je to ne mogu jer nada jos zivi u meni da moze jos nesto da se desi a svaki put kada se nesto desi samo se dodaje so na ranu i dodaju se novi oziljci na mom srcu, a moje srce je jos luduje za njom... :rida::rida::rida::rida:

znam(o) kako je to, svi smo mi patili, bogu hvala da jesmo, jer u suprotnom bi bili zombiji, lesevi......
jedino sto mogu da ti kazem je da se naviknes na stanje jer ce trebati malo vremena dok bol pocne da bude blaza. znaci, tako je kako je, to je sada deo tebe jedan period a pocece da bude slabije. za to vreme druzi se, izlazi, budi uvek u nekim desavanjima. samo koliko da se bar malo distanciras...
ajde drzim ti fige:zag:

nije jedina na svetu...procice te...

Zahvali se Bogu sto ta njena sestra sad *ere po tebi i kvari vam tu vezu. Zamisli da se pomamila kasnije,u braku, kad dobijete dete pa te samo sutne jer je seka tako ``odlucila``. Ona nije dovoljno odrasla psihicki cim ne donosi odluke sama,nego je pod uticajem drugih. Dragi moj prijatelju, oteraj i nju i njenu seku i tri lepe, pa ce i te kako da se kaje kad jednog dana shvati sta je uradila(ako si joj bio dobar naravno,jer ne znam obe strane price),pa nek onda grli seku dok seka sigurno bude imala svoju porodicu a ova ostane u kajanju. Prosla sam kroz nesto slicno i mogu ti reci: Niko nije vredan patnje. Kom ne valja,nek trazi bolje. Tako i ti trebas da to vec jednom shvatis,kad dosad nisi.

Ја не знам шта је са овим патњама данас, као патим не знам шта ћу.. Ајде бре па ниси се родио са њом, настави са животом који си имао и пре ње.. Људи изгубе брата или сестру са којима су живели од како знају за себе па наставе живот, а ви ту кукате за девојком или дечком.. Ок боли, ко год оде однесе део тебе, и то је донекле тачно, али брате није ти живот завршен.. И провалио сам исто да све више мушкараца кука, плаче и пати, у шта сте се то претворили бре? Није да глумим сад као ја сам хладан, ја сам шмекер, ја сам Бог отац, али брате претерасте га..

Sve vise muskaraca kuka? Ljudi se na razlicite nacine suocavaju s bolom i patnjom, nekom je lakse ako to izbaci iz sebe, podeli sa dragim osobama koje ce mu pomoci da prevazidje krizu. Neki se grizu sami, cutke, vucje, oni koji ni suzu ne puste za najrodjenijima. Nekada je veoma tesko normalno nastaviti zivot nakon gubitka, organizovati se iz pocetka za nekog je pravi uzas.

@EDIT: Mozda bi trebalo postupati po principu: ako ne mozes pomoci, ne trudi se da razumes druge. :)

Poslednja izmena:

A sto te ostavila?
Kakva crna sestra pa kad nekog volis bas ces da ga ostavis jer ti sestra to kaze..to sad trazis opravdanja za nju
A preboleces je vremenom, ne mozes pozurivati taj proces..

Zašto si u naslovu teme spojio negaciju sa glagolom uz koji to ne ide? Eto ti dobra tema da skreneš misli sa svoje patnje :hahaha: Glavu gore, ženske su kao autobusi: dokle god to možeš, nemoj trčati za njima, doći će sledeća.

Sve vise muskaraca kuka? Ljudi se na razlicite nacine suocavaju s bolom i patnjom, nekom je lakse ako to izbaci iz sebe, podeli sa dragim osobama koje ce mu pomoci da prevazidje krizu. Neki se grizu sami, cutke, vucje, oni koji ni suzu ne puste za najrodjenijima. Nekada je veoma tesko normalno nastaviti zivot nakon gubitka, organizovati se iz pocetka za nekog je pravi uzas.

@EDIT: Mozda bi trebalo postupati po principu: ako ne mozes pomoci, ne trudi se da razumes druge. :)

Краљу није се она родила са њим, какво организовање из почетка? Радиш све као и пре ње што си радио и шта је проблем? Па ниси проходао са њом..

Back