nezgoda

zaboravila sam telefon :telefon: kod dragog u kolima
veceras ce da mi vrati kad se budemo videli
u principu koliko se secam nema sta da procita, i ako zna kako da ga otkljuca, zakljucan je
ne flertujem ne muvam se i ostalo
ali ima razgovora o njemu i meni sa drugaricom sa kojom se obicno savetujem i cavrljam
msm da nisam kada bolje pogledam, iskrena u potpunosti prema njemu (na tome moram da poradim)
znate zene one stvari koje pre kazete drugarici nego partneru, jer sa nekim ne moze uvek da se pricas o nekim stvarima
i sad ako procita nesto sto ne bi trebalo, nemam kako da se vadim
:sad2:

Izpreturace ti sve po telefonu ali ti to nece reci.Pravice se lud.
Ali ce da potegne podatke iz telefona kada za to dodje vreme.To jest kada se prvom prilikom posvadjate.

u principu koliko se secam nema sta da procita, i ako zna kako da ga otkljuca, zakljucan je
ali ima razgovora o njemu i meni sa drugaricom sa kojom se obicno savetujem i cavrljam
msm da nisam kada bolje pogledam, iskrena u potpunosti prema njemu (na tome moram da poradim)
znate zene one stvari koje pre kazete drugarici nego partneru, jer sa nekim ne moze uvek da se pricas o nekim stvarima
nis sledeci put kupis telefon koji se otkljucava otiskom prsta pa nece stici do veceri da ga otvori i procita :sad2:

:hvala:

mada on nema pravo da cita moje poruke
to je moja stvar sta ja sa nekim pisem zar ne?
nicim njega nisam valjda uvredila

Ево бићу озбиљан сад:

Прво, разматраш нешто што се још није догодило. Можда ни неће читати поруке.
Друго, и да прочита, па шта? Треба ли нешто да буде скривено међу вама?

и треће, пусти ове што те саветује да и ти њега нападаш. Напада за собом вуче напад, и то онда изазове рат и свађу. ''Напад је најбоља одбрана'' - чуј молим те, а шта смо то, животиње у савани, па се међусобно нападамо уместо да покушавамо да дођемо до неког компромиса.

Уместо тога, можеш нпр. да му извиниш ако су га неке од порука увредиле, да си се мало занела, као и да искористиш насталу ситуацију да побољшаш везу, тако што ћеш му предложити да постанете више поверљиви и интимни, да се више отворити једно према другом, да ти он постане друга другарица.
Наравно, он треба разумети да неке ствари жене боље знају од мушкараца, тако да ту другарицу не гледа као непријатеља, већ неког ко може да помогне. Е сад, ебига ако су то трачеви, али ако се мало дубље погледа, све је то несвесно повезано. Другарица је ту да даа неки савет, њој се изјадаш, иако то површно изгледа као трач и тога си свесна као трач, али те твоје несвесно вуче ка њој као помоћнику. Зашто би јој се уосталом и исповедала? Само особи од поверења можеш да се исповедиш у нади да ће те разумети и можда помоћи. Сви тражимо разумевање, а жена жену најбоље разуме.
Још би било боље када би то разумевање порасло између тебе и супруга, па ти и он постане нека врста другарице. Треба порадити на томе, а не свађати се.

У сваком случају, напад ти није најбоља опција по мени. Можда грешим.

Ево бићу озбиљан сад:

Прво, разматраш нешто што се још није догодило. Можда ни неће читати поруке.
Друго, и да прочита, па шта? Треба ли нешто да буде скривено међу вама?

и треће, пусти ове што те саветује да и ти њега нападаш. Напада за собом вуче напад, и то онда изазове рат и свађу. ''Напад је најбоља одбрана'' - чуј молим те, а шта смо то, животиње у савани, па се међусобно нападамо уместо да покушавамо да дођемо до неког компромиса.

Уместо тога, можеш нпр. да му извиниш ако су га неке од порука увредиле, да си се мало занела, као и да искористиш насталу ситуацију да побољшаш везу, тако што ћеш му предложити да постанете више поверљиви и интимни, да се више отворити једно према другом, да ти он постане друга другарица.
Наравно, он треба разумети да неке ствари жене боље знају од мушкараца, тако да ту другарицу не гледа као непријатеља, већ неког ко може да помогне. Е сад, ебига ако су то трачеви, али ако се мало дубље погледа, све је то несвесно повезано. Другарица је ту да даа неки савет, њој се изјадаш, иако то површно изгледа као трач и тога си свесна као трач, али те твоје несвесно вуче ка њој као помоћнику. Зашто би јој се уосталом и исповедала? Само особи од поверења можеш да се исповедиш у нади да ће те разумети и можда помоћи. Сви тражимо разумевање, а жена жену најбоље разуме.
Још би било боље када би то разумевање порасло између тебе и супруга, па ти и он постане нека врста другарице. Треба порадити на томе, а не свађати се.

У сваком случају, напад ти није најбоља опција по мени. Можда грешим.
ma kakav suprug
to mi decko

a za ostalo se slazem, samo sto se mi ne znamo toliko i jos nismo uspostavili odnos komplet
zato sam obazriva

- - - - - - - - - -

problem nastane ako zna da koristi net i prati krstin forum lako ce prepoznati svoyudragu

:lol:

Kada vec pises svasta, snosi posledice :rtfm:

Ja sam tako otkrila da se moj tadasnji dopisuje sa drugom devojkom.

Tj. upravo smo dosli na svecani rucak kod njegovih da ih upoznam,
i dao mi je tablet da pogledam neki smesan klipa sa njegove FB stranice.
U sekundi sam pritisla na Inbox, i videla da se tih dana dopisivao sa jednom devojkom...
nije bilo nista ljubavno, ali se naslucivao flert u najavi...

Sada sam dosla u iskusenje da kazem - ne treba on da cita tvoje poruke..
ali, s druge strane, da ja ovo nisam uradila, ne bi doznala kako je nekorektan.

Jadna Say:(, na njenom mestu bih se osecala kao kada bi me neko skinuo golu i rekao da se popnem na barsku stolicu u prepunom kaficu...to mi je negde slicna izlozenost...

Mrzim kada ljudi brckaju po mojoj intimi...vise od bilo cega, potpuno je nevazno da li se ima sta izbunariti ili ne, obicno i nema, ali sama ideja da neko pipka tamo gde pricam i otvaram sta zelim, me jezi...

Back