Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
NjahSta fali tome, taman se dogovorite za trojku?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NjahSta fali tome, taman se dogovorite za trojku?![]()
zaboravila sam telefonkod dragog u kolima
veceras ce da mi vrati kad se budemo videli
u principu koliko se secam nema sta da procita, i ako zna kako da ga otkljuca, zakljucan je
ne flertujem ne muvam se i ostalo
ali ima razgovora o njemu i meni sa drugaricom sa kojom se obicno savetujem i cavrljam
msm da nisam kada bolje pogledam, iskrena u potpunosti prema njemu (na tome moram da poradim)
znate zene one stvari koje pre kazete drugarici nego partneru, jer sa nekim ne moze uvek da se pricas o nekim stvarima
i sad ako procita nesto sto ne bi trebalo, nemam kako da se vadim
![]()
nis sledeci put kupis telefon koji se otkljucava otiskom prsta pa nece stici do veceri da ga otvori i procitazaboravila sam telefonkod dragog u kolima
u principu koliko se secam nema sta da procita, i ako zna kako da ga otkljuca, zakljucan je
ali ima razgovora o njemu i meni sa drugaricom sa kojom se obicno savetujem i cavrljam
msm da nisam kada bolje pogledam, iskrena u potpunosti prema njemu (na tome moram da poradim)
znate zene one stvari koje pre kazete drugarici nego partneru, jer sa nekim ne moze uvek da se pricas o nekim stvarima
![]()
Најбоље решење ти је да престанеш да се дружиш са другарицом.
Nemoj da ga napadas ako procita,a ako si pisala nesto drugarici zbog cega bi se on naljutio izvini mu se priznaj gresku![]()
i da svu krivicu prebaci na nju
nisi ti htela, ona te naterala![]()
mada on nema pravo da cita moje poruke
to je moja stvar sta ja sa nekim pisem zar ne?
nicim njega nisam valjda uvredila
ih do deljenja ima se izigraju igrice od naljuti se covece do world war VINikad mi nece biti jasno zasto je problem otvoreno razgovarati sa osobom sa kojom se zivot deli.
Наравно, другарица је за све крива, пакосна је и злобна, хоће да их растави.
ma kakav suprugЕво бићу озбиљан сад:
Прво, разматраш нешто што се још није догодило. Можда ни неће читати поруке.
Друго, и да прочита, па шта? Треба ли нешто да буде скривено међу вама?
и треће, пусти ове што те саветује да и ти њега нападаш. Напада за собом вуче напад, и то онда изазове рат и свађу. ''Напад је најбоља одбрана'' - чуј молим те, а шта смо то, животиње у савани, па се међусобно нападамо уместо да покушавамо да дођемо до неког компромиса.
Уместо тога, можеш нпр. да му извиниш ако су га неке од порука увредиле, да си се мало занела, као и да искористиш насталу ситуацију да побољшаш везу, тако што ћеш му предложити да постанете више поверљиви и интимни, да се више отворити једно према другом, да ти он постане друга другарица.
Наравно, он треба разумети да неке ствари жене боље знају од мушкараца, тако да ту другарицу не гледа као непријатеља, већ неког ко може да помогне. Е сад, ебига ако су то трачеви, али ако се мало дубље погледа, све је то несвесно повезано. Другарица је ту да даа неки савет, њој се изјадаш, иако то површно изгледа као трач и тога си свесна као трач, али те твоје несвесно вуче ка њој као помоћнику. Зашто би јој се уосталом и исповедала? Само особи од поверења можеш да се исповедиш у нади да ће те разумети и можда помоћи. Сви тражимо разумевање, а жена жену најбоље разуме.
Још би било боље када би то разумевање порасло између тебе и супруга, па ти и он постане нека врста другарице. Треба порадити на томе, а не свађати се.
У сваком случају, напад ти није најбоља опција по мени. Можда грешим.
problem nastane ako zna da koristi net i prati krstin forum lako ce prepoznati svoyudragu
ih do deljenja ima se izigraju igrice od naljuti se covece do world war VI
![]()
![]()
i bre sto ste neki djacko doba je najlepsene igramo igrice
temu sam postavila vise iz razloga da vidim sta forumasi misle o tome i da li pricaju prijatelji(ca)ma o partnerima a da oni to ne znaju
ondosno gde nesto prelazi u intimu i gde je granica kada se nekom nesto prica
ne igramo igrice
temu sam postavila vise iz razloga da vidim sta forumasi misle o tome i da li pricaju prijatelji(ca)ma o partnerima a da oni to ne znaju
ondosno gde nesto prelazi u intimu i gde je granica kada se nekom nesto prica
slucajno ti skliznuo prst na inboxonaj ko tebe ozeni je prdno u cabar
)))
na sta tacno?Meni govoris ?
Ljubomorna si.
na sta tacno?![]()