nezgoda

Say it right

Buduća legenda
Poruka
28.194
zaboravila sam telefon :telefon: kod dragog u kolima
veceras ce da mi vrati kad se budemo videli
u principu koliko se secam nema sta da procita, i ako zna kako da ga otkljuca, zakljucan je
ne flertujem ne muvam se i ostalo
ali ima razgovora o njemu i meni sa drugaricom sa kojom se obicno savetujem i cavrljam
msm da nisam kada bolje pogledam, iskrena u potpunosti prema njemu (na tome moram da poradim)
znate zene one stvari koje pre kazete drugarici nego partneru, jer sa nekim ne moze uvek da se pricas o nekim stvarima
i sad ako procita nesto sto ne bi trebalo, nemam kako da se vadim
:sad2:

Napad je najbolja odbrana...ako procita nesto sto mu ne ide u prilog-ti napadaj, kako je mogao da ti cacka po telefonu bez pitanja i tako u tom smeru...

u principu koliko se secam nema sta da procita, i ako zna kako da ga otkljuca, zakljucan je
ali ima razgovora o njemu i meni sa drugaricom sa kojom se obicno savetujem i cavrljam
msm da nisam kada bolje pogledam, iskrena u potpunosti prema njemu (na tome moram da poradim)
znate zene one stvari koje pre kazete drugarici nego partneru, jer sa nekim ne moze uvek da se pricas o nekim stvarima

Partner treba da ti bude najbolji prijatelj, a ne tamo neka frendica.

Napad je najbolja odbrana...ako procita nesto sto mu ne ide u prilog-ti napadaj, kako je mogao da ti cacka po telefonu bez pitanja i tako u tom smeru...
mislim da je vise u fazonu da i ako procita, cutace

sto je najgore ne znam koje poruke sam brisala koje nisam :lol:

- - - - - - - - - -

Pa sta si pisala drugarici, koliki mu je tuki?:think:

Kakav je u oralu?:think:

Ume li da isprzi jaje i opere gace? :think:
nesto o nasem odnosu, medjuljuCkom

da sam ja na njegovom mistu nazva bi gataru u južnoafričku republiku i pričao cilu noć a onda ti vratio mob s računom. kako moš pričat drugaricama o njemu i vašim intimnostima. strahota. to dobre žene ne rade

mislim da je vise u fazonu da i ako procita, cutace

sto je najgore ne znam koje poruke sam brisala koje nisam :lol:

- - - - - - - - - -

nesto o nasem odnosu, medjuljuCkom

Pa, onda nista alarmantno-videces vec sta si pisala, pa prema tome...gard, stav, pozicija. :zper:
Zekim se...nisam imala situaciju. :)
Kod mene je sve transparentno...telefon, mail, Krsta...sve mogu da mu "prostrem"...

Дајбоже да нађе те разговоре и пошаље те експресно код маме и тате.

Pa, onda nista alarmantno-videces vec sta si pisala, pa prema tome...gard, stav, pozicija. :zper:
Zekim se...nisam imala situaciju. :)
Kod mene je sve transparentno...telefon, mail, Krsta...sve mogu da mu "prostrem"...

mogu i ja
al ono, zbog te neke svoje stidljivosti i sputanost, ne izrazavam se do kraja
pa pitam pametnije za savet

- - - - - - - - - -

Pa to je jos gore.

ma nije nista strasno
msm ne znam kako ce on to da shvati

- - - - - - - - - -

Дајбоже да нађе те разговоре и пошаље те експресно код маме и тате.
ja i jesam vec tamo :lol:

Da bi izgledalo da je on iznad takvih stvari, pravice se da nista nije procitao.
Ali, verovatno ces primetiti po nekim sitnicama, pogledu, bilo cemu.
Ko zna, mozda to bude prekretnica u vasem odnosu.

To nije ništa, to je samo pozitiv.

Nezgoda u komparativu je kad se dopisuješ sa drugaricom u sitne sate i u tančine razlažeš partnerski odnos sa dečkom, pa u jednom trenutku, umesto drugarici, poruku pošalješ njemu :cool:

O nezgodi u superlativu ovaj put nećemo.

Nezgoda u komparativu je kad se dopisuješ sa drugaricom u sitne sate i u tančine razlažeš partnerski odnos sa dečkom, pa u jednom trenutku, umesto drugarici, poruku pošalješ njemu :cool:

Sta fali tome, taman se dogovorite za trojku? :rumenko:

Da bi izgledalo da je on iznad takvih stvari, pravice se da nista nije procitao.
Ali, verovatno ces primetiti po nekim sitnicama, pogledu, bilo cemu.
Ko zna, mozda to bude prekretnica u vasem odnosu.

vec je bilo prekretnica samim tim sto smo ponovo uspostavili kontakt

- - - - - - - - - -

desavalo se i to :lol:
al sva sreca ne njemu

Back