gost 223714
Buduća legenda
- Poruka
- 27.559
17 godina oboje imamo i 5. seks u zivotu oboje. Pukao je kondom dok je bio u njoj. Kad sam osetio da cu ejakulirati krenuo sam da vadim,ali nista nije izaslo niti sam primetio da izlazi iz penisa. Jos kad sam video da je pukao kondom prestravio sam se da nisam u nju slucajno,ne znam prosto da l' jesam ili nisam. Otisao sam u wc da probam na silu da izbacim,ali erekcija je stala(da l' jer sam zavrsio ili od straha i frustracije,ne znam).Znam samo da smo odma resili da uzmemo tabletu za dan posle. Kupili smo i popila je tabletu. Tablete se zovu ja mislim escapelle.Kakva iskustva imate sa ovim tabletama,ili uopste ovoj vrsti tableta?
Na vrhu sa unutrasnje strane kondoma sam primetio sluz u jednom delu. Mada prstom u vagini nista neobicno ili drugacije nisam osetio,ali opet nisam dovoljno siguran da l' jesam ili nisam. Je l' moguce to nekako zakljuciti?
nadam se da tema nece biti uklonjena od strane moderatora,jer bi mi ova pomoc mnogo znacila![]()
dok pomoc stigne , gotovo

inache, ta pilula moze da deluje odmah ili dan posle, a i tu ne postoji garancija...
svakako je shtetna, igranka sa hormonima , i to jaka, jer zamisli da samo jedna pilula reshava neshto shto je prirodno neminovno (u sluchaju da se zaista desilo to o chemu pishesh)