NEZAVRSENI POSLOVI

Sta jos niste uradili do kraja u svom zivotu ili niste uradili uopste od onih stvari koje su vam mnogo vazne i koje se ocekuju od vas? (fakultet, brak, novac,vitkost,veza, roditeljstvo,prijateljstvo, pomirenje) Da li vas to pogadja, zasto i koliko?

Ako tako gledas na stvari onda sam ja satro sve uradila (ne slazem se generalno sa onom cuvenom - E ona je uradila pos‘o!:???:)
Ja gledam potpuno drugacije - ispred sebe imam toliko ciljeva i zelja da idem jedno po jedno i stvaram klimu i uslove da se neki od njih ostvare, mozda i svi mozda jednom mozda nekim redom ko zna, ali ih zelim i to me gura napred
U svakom slucaju nove zelje nicu kad se stare postignu sto je i normalno, a moje zelje nisu megalomanske ali jesu visoke
Eto sad radim na ostavljanju cigareta
Jedno po jedno je moj moto

gde se, pobogu, u istu ravan stavljaju recimo roditeljstvo i vitkost? nekako nisu jednako vredne stvari.
Ovde smo raznih uzrasta. Nekome ko ima 17 godina moze i to da bude cilj, zasto da ne ;)
(dok je roditeljstvo u tim godinama problem).

Kategorisanje ciljeva po znacaju mi takodje bila namera, dakle bilo koji cilj koji nam je vazan.

Ideja mi je bila da kazemo kako se mi sami nosimo sa onim sto smo sami sebi zacrtali a (jos) nismo uradili i da li se uopste blizimo cilju.

Sta jos niste uradili do kraja u svom zivotu ili niste uradili uopste od onih stvari koje su vam mnogo vazne i koje se ocekuju od vas? (fakultet, brak, novac,vitkost,veza, roditeljstvo,prijateljstvo, pomirenje) Da li vas to pogadja, zasto i koliko?

fakultet,:thumbdown:
brak, :super:
novac:thumbdown:
vitkost, nekad bilo, sada se spominjalo,
roditeljstvo:super:
prijateljstvo,:super:

Nezavrsen fakultet i nedostatak novca, zajedno me pogadjaju i to FINANSIJSKI.:bye:

fakultet - u toku
brak - sredjeno
deca - sredjeno, u toku
stambeno pitanje - loshe sredjeno, iz razmazeno shirokog prostora u Beogradu do ekstremno skuchenog prostora u Shvedskoj, pri samoj pomisli na to hvata me neopisiv bes :otkacio:
novac - sredjeno, moze josh
kola - u toku
posao - sredjeno, bice promena u daljoj buducnosti
put oko sveta - ne sredjeno Indija, Kina, Afrika, Shkotska, Juzna Amerika i Australija
vitkost - u toku je velika borba
:):)

Ostaviti pusenje trajno
Skinuti jos 2 kg
Promeniti svoj rezim ishrane
Krenuti sa vezbanjem
Naci jos bolji posao u svakom smislu u neko razumno vreme, ne odmah, jer mi je cilj da se usavrsavam i napredujem
Pogurati privatni biznis
Stekati za putovanja
Preci iz potrosaca u kreditora
Mozda kasnije da naucim jos jedan strani jezik i jos neki programcic

Kao sto rekoh, ciljevi su visoki, ali nisu avioni, kamioni
P.S. Ovo su samo moji licni ciljevi bez upliva na ono sto bih volela vezano za muza i cerku

Back