NEZAVRSENI POSLOVI

gost 36952

Elita
Poruka
17.066
Sta jos niste uradili do kraja u svom zivotu ili niste uradili uopste od onih stvari koje su vam mnogo vazne i koje se ocekuju od vas? (fakultet, brak, novac,vitkost,veza, roditeljstvo,prijateljstvo, pomirenje) Da li vas to pogadja, zasto i koliko?

nemam svoju kucu i to me bas...ne znam pravu rec.recimo da mi to bas smeta.vise bih volela da placam kredit nego stanarinu.ok imam neku kucu u srbiji koju cu moci da podelim sa bratom.ali mislim na kucu ovde gde zivim.ne smem da odem u neku agenciju jer znam da cu patiti danima.eto!
htela sam i da nastavim skolovanje ali vremenom mi to prestaje da bude tako vazno...mozda hocu a mozda i necu
je l se racunaju putovanja na odredjena mesta?
i volela bih da izgledam jos vise...meni je to bitno,kako izgledam

uuuuuu..ali si me nasla...

za dve nedelje punim trideset pet, a jos nisam odlucila sta cu biti kad porastemmm:roll:

nemam stan, zavrsila samo visu skolu(a uvek htela fakultet), nemam coveka koji bi me volio, i koga bih ja volela(a uvek sam smatrala da je to najbolji nacin da se prozivi zivot), imam nedovoljna primanja...oces jos?

shvatila si...mnogo nedovrsenih poslova...previse:roll:

pazi,vec mesec i po nemogu da ofarbam stolariju u stanu,a sve sam zaprljao.....voleo bih da sam farbar i da to zavrsim bez mrljice za dan........
4.gif

Хммм...чек да виђу....
факултет-да!
брак-да!
новац-онако...ОК
виткост-да!
веза-да!
родитељство-да!
пријатељство-да!
Шта још....
материјала сигурност-да!
стамбена обезбеђеност-да!

Хммм...све сам стигла да урадим!

И не само то! И ВИШЕ од тога!

...развела сам се....

Hmmm...ovako...

Da se popnem na neki visooooki planinski vrh do 4000m.
Da zaronim bar ispod 10m.
Da igram argentinski tango kao profesionalac.
Da snimim svoj prvi i poslednji album.
Da zavrsim svoj roman.
Da ostvarim sebe na platnu do kraja.
Da imam jednu samostalnu izlozbu fotografija.
Da vidim ceo svet.
Da procitam ostatak dobrih knjiga koje nisam.
Da rodim dete.

Sve su to poslovi koje treba zavrsiti, al' mlada sam, ima vremena. :-)

idi,bre,divlja:razz: ,pa to su sve sitnice za tebe8-) :to spada u red kratkorocnih planova!

:arrow: vecinu onoga sto je zavisilo od mene:ostvarila!:)
sad,ocekujem jos i da se definitivno odvojim i ne zavisim od matoraca...ali i to je tu,spremno...samo da se malo sama finansijski konsolidujem...:wink:
brak i roditeljstvo sam izbrisala s liste prioriteta...do daljnjeg:-( (nije da nije nesto o cemu sam mastala,ali trenutno sam izgubila inspiraciju i volju da to zelim)

e,ono sto bih jos volela da mi se desi:
1.put oko sveta...ili bar mnostvo putovanja (kuba,maroko,brazil,australija...:-D )
2.veeeeeelika ljubav....onako,bas da odlepim...i ja i taj neko...pa koliko traje da traje8-)

koliko me pogadja?:roll: pa,ne mnogo! putovala sam i ovako dosta do sada,a i zaljubljivala sam se...kazu mi da treba da budem optimista...ne znam:-(

gurmanci:
Sta jos niste uradili do kraja u svom zivotu ili niste uradili uopste od onih stvari koje su vam mnogo vazne i koje se ocekuju od vas? (fakultet, brak, novac,vitkost,veza, roditeljstvo,prijateljstvo, pomirenje) Da li vas to pogadja, zasto i koliko?

Ovo "do kraja u svom životu" mi izgleda kao tema na Knj i Filmu "Šta ste zadnje..".
Ima jedna stvar koja mi je poslednjih meseci preokupacija u priv. životu. Ovo predposlednje - roditeljstvo. Ne pogađa me toliko, stvari funkcionišu i bez mladunca, ne znam uopšte u čemu je trik:lol:
Hm...

Pa, fakultet jesam zavrsila, za brak sam jos mala, :) mislim da je nerealno da ocekujem u ovim godinama sopstveni stan... Volela bih da zaradim za kola. Da vidim Las Vegas. Ma ima tu mali milion stvari. Ali u tome je valjda poenta, da stalno postavljas neke nove ciljeve u zivotu. Nadam se da cu imati novih ciljeva i kad budem necija baka.

Uhhh....
Od navedenih stvari ostvarila sam samo brak i roditeljstvo.
Vitkost?! :lol: ne smatram nekim ciljem, to mi je zapisano u genima.
A pitanja koja su me najviše mučila, i to baš u prethodnoj i ovoj godini, su pitanja fakulteta i posla, i donekle novca.
Na tim poljima,lično sam ostala neostvarena i nezadovoljna. Ali, počela sam da radim i na tome.
I pitanje pripadnosti i mesta. Poslednjih par godina živim ko nomad i dosta mi je toga. Želim da se smirim na jednom mestu, bar za neki duži period. Hoću kuću, svoju. Neku sigurnost. Tako se trenutno osećam.

gurmanci:

Fakultet zavrsen. Brak i roditeljstvo - uskoro ( svojim emotivnim zivotom sam pre -pre-zadovoljna )
Novac jedino moze biti problem, ali samo ako mu ja dopustim da to bude. ;)

P.S. Ne radim stvari koje drugi ocekuju od mene i ticu se mene, a da ja to zaista ne zelim.

Pozdrav :)

sve sam postigla..skoro kao hellen,nisam se još razvela:p
jedino mi je ćao,što sam bila slabić i nisam se izborila za svoj izbor škole.
imala sam isuviše autoritativne roditelje. tako se sve završilo pogubno po mene.
generalno sam zadovoljna svojim do sadašnjim uspesima u životu...
ali uvek ima još jedno "još nešto"
evo sada su krenuli u vrtić, pa onda u školu, pa u gimnaziju,pa fak,pa da se zaposle, da izrode decu...pa da unučići krenu u vrtić :razz: :razz: :razz:
ma ja hoću u diznilend!
i u kanadu kod goce i gage.
i kod hanibalke u septembru na kafu.
(uuuu već je septembar :roll: )
i još koje čega...na tailand npr...i da ...u abu dabi kod ane i srkija :razz:
ma samo da putujem to mi je cool,to su mi ne ostvarene destinacije...i da skočim iz aviona. e to mi je do jaja. ostale skokove sam isprobala u mladosti 8-) i tako...
i neću da me sahrane na orlovači :evil: da trulim u vodi,nego na topčideru sa pogledom na hipodrom....el se i to računa?
i da mi muž možda nekada kupi verenički prsten...
eto...
ma ima još,ali sve je ostvarljivo...sve se novcem da kupiti...dakle zaraditi..
a i na topčideru imam parcelu :roll:

kod mene je većina stavki iz pitanja - work in progress....važno je da se kreće.
I - nemam parcelu nigde, za razilku od pajamace :lol:
Jedino što realtivno lako otputujem na razne kontinente :D
Oćeš da se menjemo, ja tebi moja putovanja a ti meni završene poslove :P

Betty:
kod mene je većina stavki iz pitanja - work in progress....važno je da se kreće.
I - nemam parcelu nigde, za razilku od pajamace :lol:
Jedino što realtivno lako otputujem na razne kontinente :D
Oćeš da se menjemo, ja tebi moja putovanja a ti meni završene poslove :P
ha!
ma menjala bi se ja...ali mi nekako ne ide da se odreknem dece :? ...muža ? pa navatala bi već nekog...ma ja bi ako bi moglo,kao sa silkonima....
da me neko podmladi jedno 10 godina,ali ne vizuelno,nego da mi skine godine....ono da bude god.rođ 1980!
eeee....to bi mi bilo nešto neostvarljivo :lol:
e,ala bi mi ondak bilo lepoooo...opet bi radila iste stvari,sretala iste ljude po belom svetu...neke koje više neću videti,a kojih se ponekada setim,dozovem ih sećanjem...
c'est la vie, mon amie !

Back