Nezavisnost Kosova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji procenat srpskog naroda , koji misli da mi uvek pobedjujemo.

Ni meni nisu jasni ti ljud i ti ratni poklici i zelja za Kosovom.Uostalom,videlo se danas u Srbiji.Koliko je ljudi protestvovalo.Jako malo
.

Polako, što bi Čerčil rekao: Ovo je tek početak početka!
Nego, čuo sam, jedan pametno reče da je ovo šiptarsko proglašenje za sada isto kao i kada je Željko Malnar proglasio svoju Republiku Peščenicu u Zagrebu!:D

Postoji procenat srpskog naroda , koji misli da mi uvek pobedjujemo.

Misli da smo pobedili u Sloveniji , Bosni , Hrvatskoj , NATO 1999. , misle da je nasa istorija ne znam koliko

puta veca od evropskih naroda,a ne znaju tri manastira u Srbiji a ne nesto drugo.Ipak , znaju Cecine pesme

i imaju slike Legije ili Arkana na mobilnom telefonu.

Mediji jos uvek liche na pocetke devedesetih.Stanje u drzavi je tesko,tranzicija je tek nacela slovo T,i obican

covek mora da ima nesto da se na njemu iskaljuje.

Ni meni nisu jasni ti ljud i ti ratni poklici i zelja za Kosovom.Uostalom,videlo se danas u Srbiji.Koliko je ljudi

protestvovalo.Jako malo, i videlo se ko su i kakva su im dela.Sveti Sava se u grobu prevrce.

pa da si malo pametniji,shvatio bi da narod ceka da parlamentarne stranke i vlada zajedno organizuju veliki miting da ne bi ,izmedju ostalih,i takvi kao ti onanizovali na "malom broju zainteresovanih"...ovi momci su mladi i reagovali su u skladu sa svojim godinama...nista nisu postigli ali nisu nikakvu stetu ni napravili...(ako je u92 ne naduva) al bar nije dan prosao a da smo ispali kompletne p.icke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back