НЕЗАПАМЋЕН ИНЦИДЕНТ: Мигранти каменовали воз, стигла и жандармерија!

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437
Док је пролазила кроз Бању Ковиљачу каменована је композиција теретног воза који се из Брасине кретала ка Лозници, односно Руми.

Инцидент се догодио око 15 сати, а воз су каменовали илегални мигранти који бораве на железничкој станици у овом месту. Воз је стигао у Лозницу где је полиција обавила увиђај и узела изјаве од машиновође и његовог помоћника, а после чега тога су наставили пут и напустили лозничку железничку станицу.

Migranti__Jutjub.jpg

На локомотиви су остала видна оштећења лимарије, а сломљен је и један фар док су машиновођа и помоћник остали неповређени. Овако нешто, како сазнајмо, до сада се није догађало иако је миграната и пре било на и у близини железничке станице у Ковиљачи.

Пошто је ово пруга којом се обавља и путнички саобраћај питање је какве могу бити последице уколико се овакав инцидент понови.

Иначе, познаваоци прилика тврде да мештани Ковиљаче који желе да путују возом долазе у Лозницу да се ту укрцају, а ко долази у Ковиљачу путовање прекида у Лозници па се онда аутобусима, или колима пребацује до одредишта. У Бањи Ковиљачи од данас се налазе и припадници жандармерије

https://srbin.info/drustvo/nezapamcen-incident-migranti-kamenovali-voz-stigla-i-zandarmerija/

E moji Srbi samo vi primajte azijske horde.Ovo je tek početak,dok se ne omasove,pa nastaje ludnica ko na zapadu.Šerijatske četvrti i no go zone.

svaki član naprednjaka, da primi po jednog migranta...a funkcioneri po deset...siniša mali bi mogao smestiti celu četu migranata u svoje apartmane na bugarskom primorju
Не може, тамо има онај Тута Бугарин што има екипу која бије мигранте.

Каменовање возова је древна српска традиција.Мигранти су овде тек стигли а пали су под утицај наше супериорне културе.
Tako je,zna se za tradicionalno kamenovanje vozova sa Fijatatom 500L na putu od Kragujevca do luke Bar znači nikakvi migranti ni marsovci nego lokalni žitelji su to radili.
Inače Srbin Svinjfo msm,ili je vest stara 4 godina ili mnogo verovatnije nije ni istinita tako da............

Каменовање возова је древна српска традиција.Мигранти су овде тек стигли а пали су под утицај наше супериорне културе.

Ма немојте ми касти?? :per:

да чујемо те пресветле комунистиче примере како Срби каменују возове?

Ма немојте ми касти?? :per:

да чујемо те пресветле комунистиче примере како Срби каменују возове?
Ја сам пре 10-так година читао да се по Србији каменују возови.Одлично се сећам, неки ДС-директор железница се жалио како су набавили одличне руске локомотиве али људи каменују локомотиву и направе штету.

Ја сам пре 10-так година читао да се по Србији каменују возови.Одлично се сећам, неки ДС-директор железница се жалио како су набавили одличне руске локомотиве али људи каменују локомотиву и направе штету.

Ти си значи читао?
Да ли си бар научио да читаш?
Јер ако ти је то читање тада помогло да савладаш Читанку,онда ја немам суштинских замерки,
јер свако мора да научи да чита..чак и ти.

morali da kamenuju lokomotive...kada prolaze pored njihovih ,,kuća"...smeta im buka...nehigijenska naselja

Back