Софија
Legenda
- Poruka
- 54.588
Никад бесмисао, а туга понекад, ако постоји неки реални животни догађај да је подстакне.
Ја сам рођени оптимиста и индоктринирани песимиста.
Ја сам рођени оптимиста и индоктринирани песимиста.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Никад бесмисао, а туга понекад, ако постоји неки реални животни догађај да је подстакне.
Ја сам рођени оптимиста и индоктринирани песимиста.![]()
После неких догађаја у животу човек постане захвалан на једном обичном досадном дану.
Сви сте дали баш лепе одговоре и саветоваћу овим својима да ово прочитају и да мени буде за наук кад ме спопадне незадовољство.
Само се питам да ли је узрок све већег незадовољства недостатак новца или то што неко рече "превелика очекивања и погрешна процена сопствених могућности". Чињеница је да се са доласком Интернета у сваку кућу, телевизор и да не спомињем, свет отворио и ми сад видимо скоро сваки кутак на кугли земаљској, и, како то увек бива, видимо све оно што немамо, а не увиђамо колико смо срећни због нечега што имамо, када гледамо неки чемер са друге стране света и неке тужне судбине.
Осећај празнине и бесмисла ми се јављао у младости, сада не. Сваки тренутак је леп уколико немаш великих проблема.
Да ли сте имали неки период у животу када вам се чинило да је све неповратно изгубило смисао,
да живите живот какав нисте желели, да сте несрећни, а не знате ни шта би могло да вас усрећи?
Уколико сте имали такав период или вас повремено притисне неко тешко незадовољство како се борите са тим?
И нико од њих није потпуно срећан, а ето немају идеју шта би их то усрећило у овом тренутку.
Да ли сте имали неки период у животу када вам се чинило да је све неповратно изгубило смисао,
да живите живот какав нисте желели, да сте несрећни, а не знате ни шта би могло да вас усрећи?
Уколико сте имали такав период или вас повремено притисне неко тешко незадовољство како се борите са тим?
Курс сам споменула због тога што неки сматрају да је касно учити у 28. нешто потпуно ново, а то шта је коме највећа радост, то не зависи од годишта,
него од саме особе, неком су шетња и путовања досадни.
Баш тај душевни мир је најтеже постићи, стално те нешто копка можда је требало овако, можда онако, много њих има осећај пропуштености, а не знају тачно шта су то пропустили.
Скоро сам седела у једном кафићу са другарицама и мало сам посматрала људе око себе и могла сам на прсте једне руке набројим колико је било столова за којима су седели млађи људи који су стварно пили нешто и разговарали, сви остали су буљили у мобилне или свако за себе или обоје у један мобилни. То ми је било поражавајуће, немаш жељу да причаш са неким или једноставно немаш више о чему.
Курс сам споменула због тога што неки сматрају да је касно учити у 28. нешто потпуно ново, а то шта је коме највећа радост, то не зависи од годишта,
него од саме особе, неком су шетња и путовања досадни.
Баш тај душевни мир је најтеже постићи, стално те нешто копка можда је требало овако, можда онако, много њих има осећај пропуштености, а не знају тачно шта су то пропустили.
Скоро сам седела у једном кафићу са другарицама и мало сам посматрала људе око себе и могла сам на прсте једне руке набројим колико је било столова за којима су седели млађи људи који су стварно пили нешто и разговарали, сви остали су буљили у мобилне или свако за себе или обоје у један мобилни. То ми је било поражавајуће, немаш жељу да причаш са неким или једноставно немаш више о чему.
У животу је много битно и када ти се шта деси, тај тзв."тајминг".
Нешто што смо много желели у једном тренутку, ако не дође тада, после нам и није важно, није то - то.
Као и када неког упознамо, можда бисмо са њим били срећни да смо га раније срели, сада нам је потребно нешто друго.
Често чујем и оно да неко бежи од своје среће, али никада нисам разумела шта то тачно значи: да ли му прија да изиграва мученика или сматра да не заслужује то или ни не схвата да би га то учинило срећним?