neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam, znam .. ni ja ne volim povremeno, posebno posle odlichnog seksa i zato rasteram svakog dobrog `ebacha koji mi se javi nakon 15-20 dana .. ma, ili ce me `ebati bar 2-3 puta nedeljno, ili ide u istoriju. Nego, ti dobri imaju uvek nekoliko shema, pa ne postizu.

c078cq8.gif

ovo je gore od nemanje partnera:znas da radis svasta i hoces da radis svasta kad ono PASULJ......................Ljudi hocu senvic,hocu gulas ma .....................hocu sve samo da nije opet
PASULJ

Sve me vishe mrzi da razmatram pitanje s kim cu se i kada kresnuti, da razmatram ponude onih kojima se nadigao pa me dave, da razmisljam o drugarskim ponudama za ispomoc, ali sve vishe tonem u mrzovolju i to mora da se prekine makar se i naterala na seks.

Neshto razmishljam .. shta imam od toga shto se nisam kresala skoro cetiri meseca?! Absolutamente nada. Ovakvim tempom bila bi to tri kresa godishnje. Ma shta ce mi onda i ta tri .. jbt, kako ne volim to neshto na kashichicu.
Shto se mene tiche, niti sam se prosvetlila, niti sam slozila kockice, niti sam neshto drugachija nego pre 4 meseca. Nemam pojma ni zashto se ne `ebem kad uredno dr-kam i dobijam pozive za seks.

Back