Hypnotwist
Zainteresovan član
- Poruka
- 229
Nasao onaj koji se uklapa. Poremecaj: ubijeđen da se ne uklapa. Neka ga, imamo vremena. Zaba'ljamo se malo ostalim dijelovima.Pa da.. imas hebi ga osam milijardi delova, ali princip je isti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasao onaj koji se uklapa. Poremecaj: ubijeđen da se ne uklapa. Neka ga, imamo vremena. Zaba'ljamo se malo ostalim dijelovima.Pa da.. imas hebi ga osam milijardi delova, ali princip je isti
Koji, skupljanje puzli?ево ја имам овај поремећај :руменко:

A mislis da je kriv poremecaj.Nasao onaj koji se uklapa. Poremecaj: ubijeđen da se ne uklapa. Neka ga, imamo vremena. Zaba'ljamo se malo ostalim dijelovima.
OkpKoji, skupljanje puzli?![]()

мхм, колекцију читаву, свака од 2000 делова па на гореKoji, skupljanje puzli?![]()
а и то : ((((
Kolekcionarišta vam je sa tim poremećajima
ништа, гајимо их и мазимо и пазимоšta vam je sa tim poremećajima
Oces moju da ti prebacim? Vrhunski kristalA mislis da je kriv poremecaj.
Pa tja ne znam...kugla mi danas slabo radi![]()
De budi drug, gvirni gde se zadrzo covek mog zivota, mater mu blentavuOces moju da ti prebacim? Vrhunski kristal![]()
eno ga iebe neštoDe budi drug, gvirni gde se zadrzo covek mog zivota, mater mu blentavu![]()
Gledam...uu malo je nejasno....uh, ne znam hoce li ti se svidjeti...vidim drugu zenu.De budi drug, gvirni gde se zadrzo covek mog zivota, mater mu blentavu![]()
A jok ce da sedi i ceka mene blentavueno ga iebe nešto
neće tek je počeoA jok ce da sedi i ceka mene blentavu
Nego, oce li skoro
Pa onda nije moj nego tudjGledam...uu malo je nejasno....uh, ne znam hoce li ti se svidjeti...vidim drugu zenu.
Vidi ako kara tri dana, sigurno nije covek mog zivotaneće tek je počeo

i to vez vađenjaVidi ako kara tri dana, sigurno nije covek mog zivota![]()
Kazem ti, taj se ne uklapa.i to vez vađenja
šaimo seKazem ti, taj se ne uklapa.
Daleko bilo
))Vidim i Micu, veli da nije njen. On trpa druguPa onda nije moj nego tudj
Ne bre, gledas komsinice Mice muza
Pa znam, uredno se naguzim kad dodje moj redšaimo se))

U brate ne zna se ko kogaVidim i Micu, veli da nije njen. On trpa drugu