neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S obzirom na broj komentara na ovoj temi,predlazem adminima da je stave kao lepljivu.

- - - - - - - - - -

Usled samosvescivanja zena doslo je do toga da su iste podigle kriterijum za odabir muskaraca, te su samim tim mnogi muskarci koji nemaju sta da ponude, odnosno ne mogu da zadovolje novonastale visoke kriterijume, ostali suva qrtza. To je kao kada usled tehnologizacije mnogo ljudi ostane bez posla jer nije kvalifikovano za nova zanimanja. Zene su konacno shvatile da su visa bića od muškaraca i sada polako pocinje da se naslucuje sva nemoc muske vrste.

More, zenama zna se sta treba, ovde su foliratkinje, kao znas, mi smo feministice, i tako to.Biti Kazanova je biti kulll, :)

- - - - - - - - - -

spamujete na ovako lepoj i kultnoj temi :(

kulturna do dzadza, mashala, :D

- - - - - - - - - -

Ma kako da ne, mi muskarci nemamo niakkav kriterijum, hajde da se ne lažemo. Verovatno bi i jedni drugw kecali da nema zena par meseci, kao sto radimo u zatvoru, zato sto smo stoka kojom dominiraju nagoni i robovi smo istih. Prica o kriterijumima u vecini slucajeva je izgovor za nemogućnost da pronadje bilo sta da se natakne na onu stvar.

Izdigni se iz robovanja, mozes ti to, :)

kasmo stoka nezahvalna i nećemo da kresnemo te divne momke koji nam se nude, nego uvek oćemo leba preko pogače..

Ne platis na most, al ces platis na cupriju, :)

- - - - - - - - - -

Pa da...odes u kafanu u mini suknji,otreses 3-5 pelinkovca i samo cekas prevoz.

Sve se nesto mislim,ce da otreses mozda i 6 pelnkvca,a onda ces da budes vrlo raspolozena, osmeh nece ti silazi sa fejsa, :p

Back