ko kaže da od nemanja sexa ne može da izađe ništa dobro?
https://www.krstarica.com/zabava/za...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
https://www.krstarica.com/zabava/za...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fejk priča. Da je tako neki bismo čačkali uši nožnim prstima dosad.
S obzirom na broj komentara na ovoj temi,predlazem adminima da je stave kao lepljivu.
Usled samosvescivanja zena doslo je do toga da su iste podigle kriterijum za odabir muskaraca, te su samim tim mnogi muskarci koji nemaju sta da ponude, odnosno ne mogu da zadovolje novonastale visoke kriterijume, ostali suva qrtza. To je kao kada usled tehnologizacije mnogo ljudi ostane bez posla jer nije kvalifikovano za nova zanimanja. Zene su konacno shvatile da su visa bića od muškaraca i sada polako pocinje da se naslucuje sva nemoc muske vrste.

Ma kako da ne, mi muskarci nemamo niakkav kriterijum, hajde da se ne lažemo. Verovatno bi i jedni drugw kecali da nema zena par meseci, kao sto radimo u zatvoru, zato sto smo stoka kojom dominiraju nagoni i robovi smo istih. Prica o kriterijumima u vecini slucajeva je izgovor za nemogućnost da pronadje bilo sta da se natakne na onu stvar.
Ne govorim ti prvi put...
Ti svoje misljenje o seksu nemoj da gllobalizujes na sve muskarce,ima nas i koji nesto i mozemo da kresemo...
A ovo podebljano ti je izgleda skrivena zelja,zato sto si zagovornik da zene budu na jednom kontinentu,a muskarci na drugom.A nisi hteo da priznas kada smo te pitali...
Ukratko,nisam svastojeb i necu nikad biti.Bolje mi je da se samozadovoljim nego da hebem nekog skota,da me posle bude sramota samog sebe.
toliko ste se uhvatili za te kriterijume da sad jednostavno ne mogu da ne otvorim temu o tome..

Pazi, prirodna selekcija radi protiv svih muškaraca i žena sa previsokim kriterijumima.Nego ne poste svi zato sto nema sta,nego ima nas koji imamo i kriterijum,ispod kog necemo da idemo...
Ja sam da se tebi javnem![]()

aj beži bre, opet si došla da se sprdaš sa nama jadnima..![]()