- Poruka
- 121.878
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E, ja rekoh da se javnem, tu sam nisam vas napustila
Ali želim, ali nema veze, odana sam vam![]()

Vas urmashice sa ove teme bi trebalo periodicno prikupljati...![]()

Red bi bilo da se ruka odmori
Veceras padaju neke klinke!Red bi bilo da se ruka odmori

eh što nemam penis...![]()
Gde padaju, da ubrem neku mladu i jedru, neljubljenu?![]()

Haha ja se prisljamcio nekom klincu, zbog drugarica...brijem se i stavljam gel na kosu...lazem za godine! Cuti![]()
eh što nemam penis...![]()
Veceras padaju neke klinke!Red bi bilo da se ruka odmori
moram nekako da dodjem do podatka, ovi oko mene nece da mi kazu... da ne bude k/o ona Zrinka klinka od trideset i dve...Gde padaju, da ubrem neku mladu i jedru, neljubljenu?![]()
ima jedna jeEeheeheEEEdra samo onako, ali ne znam kako da procenim, uz ove aditive i sve to u hrani...Haha ja se prisljamcio nekom klincu, zbog drugarica...brijem se i stavljam gel na kosu...lazem za godine! Cuti![]()

Ja ne mogu ovako proćelav. Al sad sam na mom terenu kod kuće.
Imam tu neku malu, al me mnogo smaraju u poslednje vreme te kres kombinacije i slična sranja.

Ja cekam seks kao avatar Metle na vestici![]()

vi madam?'mlivam jade, sta vi smatrate pod klinkama, m?moram nekako da dodjem do podatka, ovi oko mene nece da mi kazu... da ne bude k/o ona Zrinka klinka od trideset i dve...
chek malo, sa koliko meseci moze da bude neljubljena...cenish...?ima jedna jeEeheeheEEEdra samo onako, ali ne znam kako da procenim, uz ove aditive i sve to u hrani...
koko ima leta klinac?
e, na konto fizickog izgleda, mnogo dobra fora beogradskih sponzorusica -
ako si samo debeo - svinja si
ako si debeo i imas puno para - onda si meda![]()