- Poruka
- 121.837
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E, ja rekoh da se javnem, tu sam nisam vas napustila
Ali želim, ali nema veze, odana sam vam

Vas urmashice sa ove teme bi trebalo periodicno prikupljati...

Red bi bilo da se ruka odmori
 Red bi bilo da se ruka odmori
Veceras padaju neke klinke!Red bi bilo da se ruka odmori

eh što nemam penis...
Gde padaju, da ubrem neku mladu i jedru, neljubljenu?

Haha ja se prisljamcio nekom klincu, zbog drugarica...brijem se i stavljam gel na kosu...lazem za godine! Cuti
eh što nemam penis...
Veceras padaju neke klinke!Red bi bilo da se ruka odmori
 moram nekako da dodjem do podatka, ovi oko mene nece da mi kazu... da ne bude k/o ona Zrinka klinka od trideset i dve...
 moram nekako da dodjem do podatka, ovi oko mene nece da mi kazu... da ne bude k/o ona Zrinka klinka od trideset i dve...Gde padaju, da ubrem neku mladu i jedru, neljubljenu?
 ima jedna jeEeheeheEEEdra samo onako, ali ne znam kako da procenim, uz ove aditive i sve to u hrani...
ima jedna jeEeheeheEEEdra samo onako, ali ne znam kako da procenim, uz ove aditive i sve to u hrani...Haha ja se prisljamcio nekom klincu, zbog drugarica...brijem se i stavljam gel na kosu...lazem za godine! Cuti

Ja ne mogu ovako proćelav. Al sad sam na mom terenu kod kuće.
Imam tu neku malu, al me mnogo smaraju u poslednje vreme te kres kombinacije i slična sranja.

Ja cekam seks kao avatar Metle na vestici

vi madam?
 vi madam?'mlivam jade, sta vi smatrate pod klinkama, m?moram nekako da dodjem do podatka, ovi oko mene nece da mi kazu... da ne bude k/o ona Zrinka klinka od trideset i dve...
chek malo, sa koliko meseci moze da bude neljubljena...cenish...?ima jedna jeEeheeheEEEdra samo onako, ali ne znam kako da procenim, uz ove aditive i sve to u hrani...
koko ima leta klinac?
e, na konto fizickog izgleda, mnogo dobra fora beogradskih sponzorusica -
ako si samo debeo - svinja si
ako si debeo i imas puno para - onda si meda