jojox
Primećen član
- Poruka
- 981
Pa samo nam je još mašta ostala...improvizacija moj bato...
Improvizacija? Jel' to bese ono kad moram da pobegnem od ljubomornog muza, pa izadjem na sims i, da ne bi bio opazen, cvrkucem ko patlidzan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa samo nam je još mašta ostala...improvizacija moj bato...
Improvizacija? Jel' to bese ono kad moram da pobegnem od ljubomornog muza, pa izadjem na sims i, da ne bi bio opazen, cvrkucem ko patlidzan?![]()

Improvizacija? Jel' to bese ono kad moram da pobegnem od ljubomornog muza, pa izadjem na sims i, da ne bi bio opazen, cvrkucem ko patlidzan?![]()
jel makar novogradnja da ne moras da ucis i da letis????Joooj, kud pogodi iz prve ?
Pa hajde, može i to...reče neko...mašta može svašta...
jel makar novogradnja da ne moras da ucis i da letis????
Ma kad imam volju ondak uvek pogodim u pravo mesto!![]()
Jel' su to moje bokserice u tvojim rukama?![]()
pda.....maznula sam ti ih....frucina, moras da se vetris, da ti se ne upari boolja.....pda.....maznula sam ti ih....frucina, moras da se vetris, da ti se ne upari boolja.....
![]()
.. il' pokazi da se solidarishesh samnom pa skini i ti nesto! 
moras da mi ih vratis..sram me je bez njih.... il' pokazi da se solidarishesh samnom pa skini i ti nesto!
![]()
evo.....mada na poslu sam, a na spratu nova garda muskih....treba biti pazljiv......

dobicete razglednicu iz Africhke zemlje safari,zbogom zhohari!![]()

Ma kad imam volju ondak uvek pogodim u pravo mesto!![]()

Jel´ baš uvek ?
Ne bas....nekad pogodim i 'di ne treba,mada jos se niko nije bunio..![]()
![]()

Ufffff...udarila ova vrucina i neyebitza u glavu...Bas mi se je?e neshto![]()

I ja se pitam 
I ja se pitam
![]()

...meni se jeDe hladna lubenica...ili dinja....ili sumsko voce...

Eeeee i meni...al mrzi me da kupujem...meni se jeDe hladna lubenica...ili dinja....ili sumsko voce...
Od ove suše i vrućine, čovek načisto pobrljavi...
Jedno slovo i opaaaa...