neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bolje jeste,al ostajem verna neyebitzi...:D

Vernost ovoj nasoj napatjenoj grupaciji,je glavna laz pojedinih neyebitzara! Provereno!! hihhhiihihii
a048.gif

:confused: kome si ti virio pod suknju aaaa????

Lepo ja tvrdim da neyebitza utice na zdravo rasudjivanje..malo prolupam s' vremena na vreme.. :( Ispoljava se kao fatam.organa,pa mi se neke stvari pricinjavaju..
a050.gif

Da mi uvedemo dan protiv neyebitze (ono,tipa goli petak.. ili vec ko koji dan voli),da odrzimo moral na visokom nivou! :D

mozhe...svetski dan protiv neyebitze!pokrenimo kampanju,plus mozhemo da promovishemo bezbedan sex,plus mozhemo da promovishemo porast nataliteta u ovoj nashoj jadnoj Srbijici...

mozhe...svetski dan protiv neyebitze!pokrenimo kampanju,plus mozhemo da promovishemo bezbedan sex,plus mozhemo da promovishemo porast nataliteta u ovoj nashoj jadnoj Srbijici...

Bwo!
a020.gif

E sa' ce da dodje Dovla,pa ce me ugnjetava,kako ja ubijam druzinu,kako nisam komunista,ni demokrata,da me treba istjerati odavle..
To ja gledao u pasulj,pa mi se to javilo..nista ja to napamet ne zborim..
a098.gif

Lepo ja tvrdim da neyebitza utice na zdravo rasudjivanje..malo prolupam s' vremena na vreme.. :( Ispoljava se kao fatam.organa,pa mi se neke stvari pricinjavaju..
a050.gif

Da mi uvedemo dan protiv neyebitze (ono,tipa goli petak.. ili vec ko koji dan voli),da odrzimo moral na visokom nivou! :D

:D na ovu frucinu, bice ovo i goli cetvrtak i goli petak......

Back