jojox
Primećen član
- Poruka
- 981
bolje jeste,al ostajem verna neyebitzi...![]()
Vernost ovoj nasoj napatjenoj grupaciji,je glavna laz pojedinih neyebitzara! Provereno!! hihhhiihihii
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje jeste,al ostajem verna neyebitzi...![]()
Vernost ovoj nasoj napatjenoj grupaciji,je glavna laz pojedinih neyebitzara! Provereno!! hihhhiihihii![]()
kome si ti virio pod suknju aaaa????
Ispoljava se kao fatam.organa,pa mi se neke stvari pricinjavaju..
mozhe...svetski dan protiv neyebitze!pokrenimo kampanju,plus mozhemo da promovishemo bezbedan sex,plus mozhemo da promovishemo porast nataliteta u ovoj nashoj jadnoj Srbijici...
Lepo ja tvrdim da neyebitza utice na zdravo rasudjivanje..malo prolupam s' vremena na vreme..Ispoljava se kao fatam.organa,pa mi se neke stvari pricinjavaju..
![]()
Da mi uvedemo dan protiv neyebitze (ono,tipa goli petak.. ili vec ko koji dan voli),da odrzimo moral na visokom nivou!![]()
na ovu frucinu, bice ovo i goli cetvrtak i goli petak......

nemojte,ja u subotu izjutra boze zdravlje treba da putujem...ustvari...nadam se da ce tamo,na moru,bili goli produzeni vikend!
ja jos dve nedelje.....nemojte,ja u subotu izjutra boze zdravlje treba da putujem...ustvari...nadam se da ce tamo,na moru,bili goli produzeni vikend!

nemojte,ja u subotu izjutra boze zdravlje treba da putujem...ustvari...nadam se da ce tamo,na moru,bili goli produzeni vikend!

...i ovde si dosla da se pohvalis???? ...cccc....

А чему служи ова тема?Zar drugovi i drugarice forumasi ne trebju da se pomazu medjusobno u teskim situacijama?![]()

Па ја обавезно прославим после...Tada da dovedemo trubače i pravimo vatromet....L tako ?

Па то...Ma moramo tako...inače, nastane suša...pu pu, daleko bilo...

А чему служи ова тема?
Да се бодримо и разумемо једни друге у тешкој ситуацији.
И да се радујемо кад неко нестане на дан-два...![]()
Pa šta znam...