mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
nije...ona je samo posledica...boles je nesto drugo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
manje vishe...nema ga omladinac...da nije u Bg-u?!![]()
Al tu sam sad...necu vam se rugati 

Ne budi na kraj srca Evice... Nacices i ti nekog....dovoljno je sto si ovde a mi sve znamo![]()

Bilo je vruce...ali u meteoroloskom smislupozdrav omladinac!kako je bilo u Beogradu?plodno...?![]()

Ajde, ajde...nemoj tako...nacicu ti ja shvalera...da....mozda u sledecem zivotu....
.....e i to da vidim.........e i to da vidim....
oni nemaju pojma kakva si ti riba i kako imas listu cekanja......oni nemaju pojma kakva si ti riba i kako imas listu cekanja......
.....zato sam ovde,ne mogu da odlucim odakle da krenem s liste.......joj,ne preteruj.....zato sam ovde,ne mogu da odlucim odakle da krenem s liste...
ne nego si izbirljiva......sto je pozitivno.....a i duze cemo da se druzimo na temi.....oni nemaju pojma kakva si ti riba i kako imas listu cekanja......

Bilo je vruce...ali u meteoroloskom smisluDok u onom drugom...pa vrelo
![]()

otkud ti na neyebitzi?О чему ти причаш?kvin of klabs...jesi'l ti Ana Kokic?otkud ti na neyebitzi?

Ja cekam da skupim novac za gorivo i autoput
Ја чекам викенд![]()

Јефтинија ти је аутобуска карта.Ja cekam da skupim novac za gorivo i autoput![]()

Udavio bih se u autobusuЈефтинија ти је аутобуска карта.![]()

Ондак трпи нејебицу.Udavio bih se u autobusuNe trpim da me bilo sta drugo vozi ili bilo ko drugi
![]()

Pa neam pojma...sekiram se mnogoОндак трпи нејебицу.
Стварно, а зашто?

Pa neam pojma...sekiram se mnogostalno kocim u prazno...derem se...idiotizam
![]()