Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
И ја исто... аутобусом нисам ишао не памтим... али ја имам и горива и пара за путарину, ал' немам куд ићи
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne putujem avionomА како путујеш авионом?![]()
Sad planiram na edan odmor... i naravno kolima...a svi me gledaju ko da sam lud И ја исто... аутобусом нисам ишао не памтим... али ја имам и горива и пара за путарину, ал' немам куд ићи![]()

Јел' и ти идеш у Енглеску колима на одмор као и ја?Ne putujem avionomSad planiram na edan odmor... i naravno kolima...a svi me gledaju ko da sam lud
![]()
Dodji kod mene![]()

Barselona i to preko Nemacke i FrancuskeЈел' и ти идеш у Енглеску колима на одмор као и ја?![]()
Јес' па да ме отрујеш узмеш ауто и паре и одеш са списка нејебичара... нене...![]()

Лако је теби, ти си мод.И ја исто... аутобусом нисам ишао не памтим... али ја имам и горива и пара за путарину, ал' немам куд ићи![]()

Ја сам контао у Минхену да направим паузу код стрица једно дан-два-три, а у повратку да идем преко Милана, Рима и (пази сад) БудвеBarselona i to preko Nemacke i FrancuskeIdem dalje
Ne bi te ja otrovao...![]()
А па да... службена кола, плаћено гориво сви трошкови... има се може сеЛако је теби, ти си мод.
Ма највише волим да седнем у авион и зачас сам тамо.
Године.![]()

Драго ми је због тебе.А па да... службена кола, плаћено гориво сви трошкови... има се може се![]()

У сваком случају, нејебица присутна.Тај део са Будвом је крај одмора и почетак неког послића па идем тамо на неке као договоре блабла...![]()

a kako mislish da to uradimo?![]()

...ma sad je i tako vrucina....
telesni kontak minimalan tj iskljucivo genitalan......