neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...sta vam je?Pustite zenu.

Niko je ne drzzi, ja joj i ne verujem, jer mislim da je karakondzula.

04karakondzula1.jpg

Trudne udate se ne kreshu sa strane? Tako pricaju i za udate...

ne i u mom svetu....:zpozdrav:....volim svog muza, zelim svog muza, srecna sam sto cu da ima sa njim dete....tuzno je sto neki ljudi ne mogu da poveruju da postoje jasne i ciste emocije....ali, njihov problem, ja sam srecna i bole me uvo

p.s. do petka cu da svracam....nema svako firmu koja placa 4 dana Zlatibora za svoje radnike :)

neyebicarski zivci :D

ne podnose to svi hrabro :D

:zelenko:

ne i u mom svetu....:zpozdrav:....volim svog muza, zelim svog muza, srecna sam sto cu da ima sa njim dete....tuzno je sto neki ljudi ne mogu da poveruju da postoje jasne i ciste emocije....ali, njihov problem, ja sam srecna i bole me uvo

p.s. do petka cu da svracam....nema svako firmu koja placa 4 dana Zlatibora za svoje radnike :)

...uzivaj :zag:

Necu seks, hocu mir i tisinu i da budem sama dva dana, gledam filmove i citam knjigu, lakiram nokte, mazem mlekom za telo i da se feniram.

iskoristi mogucnost ako mozes, jer kad budes imala dete, taj luksuz vise sebi neces moci da dozvolis....ne zato sto ce dete biti stalno uz tebe nego neces vise znati kako da se posvetis samo sebi :)....

Back