MillyMilly
Obećava
- Poruka
- 63
Zajebana je kao kratko cebe bre  Ali dok smo mladi ima nade!!!
 Ali dok smo mladi ima nade!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zajebana je kao kratko cebe breAli dok smo mladi ima nade!!!

crknite
crknite
 vece je tako divno a ja tako samaaaaa :/
 vece je tako divno a ja tako samaaaaa :/hahaahvece je tako divno a ja tako samaaaaa :/

eh kad bi to tako islopa hoćemo li da nešto budimo zajedno

kako je krenulo, necem se poseksam ni kad budem mogla, ovog mog forumasha svaka moze odvuci u krevet

kako je krenulo, necem se poseksam ni kad budem mogla, ovog mog forumasha svaka moze odvuci u krevet
 man whore
 man whore josh mi kaze da sam ja kriva
 josh mi kaze da sam ja kriva 

)))....drzim ga za *****.....
)))....drzim ga za *****.....e, stvarno, ume da drma ta neyebitza...
 ))) ma kakvi, samo se zezam....ne drma jako, ali to ne znaci da necu da ga iskoristim....pa boze moj, moj je
))) ma kakvi, samo se zezam....ne drma jako, ali to ne znaci da necu da ga iskoristim....pa boze moj, moj je 
kako sam seksi u čizmama na štiklu, majku mu. sebe samu bih kresnula. sad sam dostigla vrhunac narcisizma, ok.

pa danas se dobro drzim
7:30am
dakle sinoc ja legnem lepo da spavam, ko covek, i ono odjednom cujem zenski glas,neki uzvici , i cujem krevet! I provalim moje komsije odozgo lome krevet!
ybt znaci to je najgore sto moze da vam se desi...
Ajde da su to odradili jednom, pa da i spavam nekako nego oni su to celu noc, znaci evo do malopre, i probudise me malopre i sad ne mogu da spavaaaam....a moram bar jos malo....
eh kako je zivot surov
 )))???
)))???