neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a022.gif
pije mi se danas....crveno vino.....bice mi posle lose ali ko ga ebe.....kad je bal......:lol:

danas nek 'ebe i pije svak' svoje, a sutra cemo se vec dogovoriti!
a114.gif

Јој људи нисте свесни како ћу да зовем ону другарицу што сам јој ''учинио'' недавно... не вреди више се замајавати и чекати ону праву... идемо систем дај-шта-даш-да-ваља :D

Јој људи нисте свесни како ћу да зовем ону другарицу што сам јој ''учинио'' недавно... не вреди више се замајавати и чекати ону праву... идемо систем дај-шта-даш-да-ваља :D

e izvuklo te je to "da-valja"! :D

imam osecaj da je vash jedinstveni sistem komunikacije proistekao iz nekih bliskih ili jos blizih susreta, drago nam je sto to delite sa nama, ali bismo bili pocastvovani da to prenesete na neki drugi nivo... poebite se vec jednom

imam osecaj da je vash jedinstveni sistem komunikacije proistekao iz nekih bliskih ili jos blizih susreta, drago nam je sto to delite sa nama, ali bismo bili pocastvovani da to prenesete na neki drugi nivo... poebite se vec jednom

Па на свој закључак додај још и то на којој су теми и све ће ти бити јасно о чему се ради :hahaha: :mrgreen:

Back