neyebitza chat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno pocinjem da se pitam od cega ti bezis u te kladze...
...hm... chek`, zbunio si me.
ne znam.
znachi... nije kocka.... jerbo stvarno ne ulazzem mnogo.... chuj` mnogo.... ulazzem bash malo novca u to.... mnogoooo vishe para potroshe ljudi koji kupuju cigarete ili novine svaki dan, shto ja ne radim....

mislim da je char igre. odgledam tekmu zbog tekme. i uz to chekam rezultat. i stvarno se ne kladim chesto... jednom nedeljno... liga shampiona.... ili vikendom po tiketic.... i to....

ne vidim nishta strashno, nit` chudno u tome.

osim toga, ja ne visim po kladionicama. uzmem listu, odem kuci, popijem kafu+sok, odigram tiket i tako.... :) uzzivancija....

...hm... chek`, zbunio si me.
ne znam.
znachi... nije kocka.... jerbo stvarno ne ulazzem mnogo.... chuj` mnogo.... ulazzem bash malo novca u to.... mnogoooo vishe para potroshe ljudi koji kupuju cigarete ili novine svaki dan, shto ja ne radim....

mislim da je char igre. odgledam tekmu zbog tekme. i uz to chekam rezultat. i stvarno se ne kladim chesto... jednom nedeljno... liga shampiona.... ili vikendom po tiketic.... i to....

ne vidim nishta strashno, nit` chudno u tome.

osim toga, ja ne visim po kladionicama. uzmem listu, odem kuci, popijem kafu+sok, odigram tiket i tako.... :) uzzivancija....

Sad si pa ti mene zbunila...
Nek si ti meni ziva i zdrava :)
i kresni se sa tim mangupom, briga te... :)

...stvarno.... rekao mi je... mislim, nisam ga pitala, ali rekao mi je da ne ispunjavam njegove standarde i da on ima renome i... i... .... i josh neshto shto mora da isposhtuje. :)

a ja se bila ponadala. eee.... zzivote.... drug mi nisi bio.

...pih. ako cesh SAMO da me posmatrash.... onda produzzi.... :)

bukvalisto :D
posmatram shta chavrljash ovde :D

...Produzi dalje, produzi dalje
Idi od mene jer jos si dijete
U meni ima razocarenja
malo gorcine i puno sjete

Jer ja se isto smijem i placem
i imam dobre i lose strane
Suvise pusim, i malo pijem
imam vrline i imam mane

Sada me ostavi malo samog
okreni glavu na drugu stranu
Obuci kaput, otvori vrata
polako kreni ka svome stanu...

:lol: :lol: :lol:

...pih. ako cesh SAMO da me posmatrash.... onda produzzi.... :)

....mozda bi ipak samo da te oduva...

Tarax_off.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back