ozbiljko
Obećava
- Poruka
- 57
Sram vas bilo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...znam... ne voli me."kiselo grozzdje..."
![]()
...tratincice...ka' 'n' da imas....tajne obozavaoce...koji izgleda ne znaju da se eksponiraju...u pravom svijetlu...jel' te???

ma da. zato shto me mnogo vole, ja nikako da dobijem na kladionici....![]()
...hm... chek`, zbunio si me.Iskreno pocinjem da se pitam od cega ti bezis u te kladze...
uzzivancija....nikako da stignem u to "danashnje vreme".... zaostajem po mngo toga, a ne samo po neskladu ljubav - novac....gresis tratincice...u danasnje vrijeme ljubav i pare idu zajedno ;-)...tj. mnogi to ne razdvajaju...:wink:

...hm... chek`, zbunio si me.
ne znam.
znachi... nije kocka.... jerbo stvarno ne ulazzem mnogo.... chuj` mnogo.... ulazzem bash malo novca u to.... mnogoooo vishe para potroshe ljudi koji kupuju cigarete ili novine svaki dan, shto ja ne radim....
mislim da je char igre. odgledam tekmu zbog tekme. i uz to chekam rezultat. i stvarno se ne kladim chesto... jednom nedeljno... liga shampiona.... ili vikendom po tiketic.... i to....
ne vidim nishta strashno, nit` chudno u tome.
osim toga, ja ne visim po kladionicama. uzmem listu, odem kuci, popijem kafu+sok, odigram tiket i tako....uzzivancija....

Sad si pa ti mene zbunila...
Nek si ti meni ziva i zdrava
i kresni se sa tim mangupom, briga te...![]()
ma nece on. ne svidjam mu se.Sad si pa ti mene zbunila...
Nek si ti meni ziva i zdrava
i kresni se sa tim mangupom, briga te...![]()
gde bi nam kraj bio, gde? 

Iskreno pocinjem da se pitam od cega ti bezis u te kladze...

besparica zeks...a mozda je i zbog globalnog zatopljenja![]()
ma nece on. ne svidjam mu se.
ja, da sam sh`o no bi rekla cru "kresnjiva", bih... mislim mangup. josh sa diplomom..gde bi nam kraj bio, gde?
![]()

...stvarno.... rekao mi je... mislim, nisam ga pitala, ali rekao mi je da ne ispunjavam njegove standarde i da on ima renome i... i... .... i josh neshto shto mora da isposhtuje.
a ja se bila ponadala. eee.... zzivote.... drug mi nisi bio.

...pih. ako cesh SAMO da me posmatrash.... onda produzzi....![]()

...pih. ako cesh SAMO da me posmatrash.... onda produzzi....![]()