Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
slavishans:A šta ćeš ti tu?![]()
reci cu ti kad i ti meni kazes sta ces ti tu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slavishans:A šta ćeš ti tu?![]()
Ja nemam špijune da mi prate ženu kao šta ti radiš za nju!Eva Braun:reci cu ti kad i ti meni kazes sta ces ti tu?![]()

Zex:C,c,c... O cemu ti razmisljas od rane zore... C,c,c,c,ccc....
Tako krhka i nezna, naizgled... Ona bi da kolje u zibene sabajle...

Ja sam mislio da si ti učiteljica!Warden_Assasin:Eh... izgled vara... ja sam malo, zlo, hladnokrvno stvorenje...![]()
a mogu i palachinke da pravim... znam da vozim traktor, ali ne znam josh da vozim kola... od svega po malo... pa da prenesem znanje na druge... jednog dana... Warden_Assasin:Eh... izgled vara... ja sam malo, zlo, hladnokrvno stvorenje...![]()
a pre toga mazanje na nesto drugo?Zex:...dok se ne zaljubim, a onda me mazes na lebac... 8-)

Cruella:a pre toga mazanje na nesto drugo?![]()
Zex:...dok se ne zaljubim, a onda me mazes na lebac... 8-)

chika_doktor:i onda dobijesh shut kartu![]()
Heh, neko i Orgazmmici uturio z'guza! :-Dorgazmma:pozdravljam vas za vjek i vjekova,nema vise kod mene apstinencije
dovidjenjaaaaa druuustvoooo starooooooooooooooooooooooooooooooo
orgazmma:pozdravljam vas za vjek i vjekova,nema vise kod mene apstinencije
dovidjenjaaaaa druuustvoooo starooooooooooooooooooooooooooooooo
uuuuu dala sise? ne. dala ******.Zex:udala sise?

Maslachak:uuuuu dala sise? ne. dala ******.![]()

chika_doktor:sad ce se proljepshati sigurno....input jer pao![]()
...ja sam chula da se od toga sushi kichma... kome verovati, kome?Neva:Samo da nam ne pretera....ja sam cula da od toga moze da se rikne....
pa nije valjda pao.... posle toliko vremena, cura se omrsi... a on padne.... e bem ti zzivot.chika_doktor:sad ce se proljepshati sigurno....input jer pao![]()
...ko kazze?Mangup sa diplomom:Nikako tebi da se desi nesto konkretno.....

Neva:Citanje i tetoviranje u pauzama....
ja cutim i radim. kad treba da kazzem "ah" munu me laktom u rebra.Mangup sa diplomom:Pa sto se ne pohvalis onda...nego te ovde non stop gledam...
Sad mi je vec lakse![]()
...svashta neshto jesam... al` savrshena nisam... ni to "ah" nisam dovela do savrshenstva.Mangup sa diplomom:ne smes ni da pisnesh...savrsena zena![]()