gost 174064
Veoma poznat
- Poruka
- 13.982
otkud znas da njemu nije bilo zao?Dana2503:Pa, nema tu sta da se prica mnogo... Bilo mi zao, pila pivo, petak, ja sama, on sam, i tako...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkud znas da njemu nije bilo zao?Dana2503:Pa, nema tu sta da se prica mnogo... Bilo mi zao, pila pivo, petak, ja sama, on sam, i tako...![]()
Pa, znam...MASTERMIND:otkud znas da njemu nije bilo zao?

isto,u zenskom roduW.A.S.P.:ок, сад признајем - загорео сам
ја би ти помогао ал сам млад за те ... шта ћеш ...isto,u zenskom rodu
definitivno i do kraya
nisi pile ti mlad,nego sam ja odvec matoraW.A.S.P.:ја би ти помогао ал сам млад за те ... шта ћеш ...
niko nije mator dok se ne dokaze :-Dorgazmma:nisi pile ti mlad,nego sam ja odvec matora![]()
ljubi te tvoja syber-lover :wink:
е па шта да ти радим ... џабе ти онда оно збуњивањеnisi pile ti mlad,nego sam ja odvec matora
ljubi te tvoja syber-lover
veliki brat posmatra :-DBu_Rek:Pobegose.... :-( :-( :-(
Njemu je sigurno zanimljivo....colle75:veliki brat posmatra :-D
Burek, da znas da je ovo jedina bezbedna tema...Bu_Rek:Evo i mene.... Napolju je haos!!! Ima jedno hiljadu tema otvorenih u proteklih pola sata. Racunam da su se svi ovde sakrili,pa da probam i ja....
Mislim, oni klinci pacenici sto se kao non-stop ebu nece doci ovde jer im je ispod casti... 
meni nije a i branim te na svakoj temi,pokazi im bre zube malo nocas :-DDana2503:Burek, da znas da je ovo jedina bezbedna tema...Mislim, oni klinci pacenici sto se kao non-stop ebu nece doci ovde jer im je ispod casti...
![]()
a jel dr.anje dozvoljeno?Gazdarica:Evo, cuo si sve... Znaci, samo treba da izdrzis tri mjeseca...![]()
Pa tako odsad kad god je kriza mi svi na neyebitzu,dok ne prodje bura....Dana2503:Burek, da znas da je ovo jedina bezbedna tema...Mislim, oni klinci pacenici sto se kao non-stop ebu nece doci ovde jer im je ispod casti...
![]()
mnogo